Ajankohtaista

Yritysten biodiversiteettipalkinto 2016 – osallistu!

biodiversiteettipalkinto taskut fibs

Yritysten biodiversiteettipalkinto 2016 on vuoden tärkein kisa yrityksille, jotka suojelevat luonnon monimuotoisuutta osana liiketoimintaansa ja viestivät teoistaan innostavasti!

Pitäisikö sinunkin työpaikkasi osallistua ja kertoa oma biodiversiteettitarinanne? Kriteereinä ovat teon luontovaikutukset, innovatiivisuus, rahaksi muunneltavuus sekä tietoisuuden luominen. Voittaja ratkeaa pitchaustilaisuudessa joulukuussa.

Taskut on mukana järjestämässä kisaa FIBSin, Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) ja ympäristöministeriön kanssa. Lue ohjeet ja ilmoittaudu Yritysten biodiversiteettipalkinto 2016 -kisaan >

Mainostoimisto Taskujen vastuullisuusviestinnän projektipäällikkö Lotta Suistoranta kertoo: “Taskut on yritys- ja markkinointiviestinnän sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut viestintäkumppani. Olemme kehittäneet FIBSin jäsenten viestintätaitoja useamman vuoden ajan niin biodiversiteetti- kuin ihmisoikeusvalmennuksissa. Olimme mukana myös synnyttämässä omaa ryhmää FIBSin verkoston viestintäasiantuntijoille.

Uskomme, että viheliäisetkin haasteet ratkaistaan tekemällä ja kokeilemalla yhdessä: Yritysten biodiversiteettipalkinto 2016 on innostava tapa tuoda yhteen yritykset ja luonnon haasteet.”

Jaa