Ajankohtaista

Petteri Kakkola luotsaa Taskuja kohti viidettä vuosikymmentä

Petteri Kakkola Taskujen toimitusjohtaja 2018

Taskuilla on uusi toimitusjohtaja. Taskujen asiakkuusjohtajana vuodesta 2010 toiminut Petteri Kakkola otti 3.1.2018 vastaan tehtävän Mainostoimisto Tasku Oy:n toimitusjohtajana.

Petteri Kakkolalla on pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. Ennen Taskuja Kakkola on työskennellyt muun muassa operatiivisena ja maajohtajana mainostoimistoryhmä Publiciksessa, projektijohtajana TBWA Helsingissä sekä markkinointi- ja asiakasviestintäpäällikkönä DNA:lla ja Rautakeskolla.

– Olen todella iloinen, että Petteri ottaa tehtäväkseen luotsata Taskuja kohti seuraavaa, viidettä vuosikymmentä. Petterillä on pitkä kokemus paitsi Taskuista myös laajasti markkinoinnin ja myynnin kentästä. Petterin nimitys tuo samalla kertaa jatkuvuutta ja uutta näkökulmaa yhtiömme johtoon, Taskujen hallituksen puheenjohtaja Antti Leskinen sanoo.

Petteri Kakkola on viides toimitusjohtaja Taskujen 32-vuotisen historian aikana. Kakkola seuraa tehtävässään vuodesta 2016 toimitusjohtajana työskennellyttä Merja Ala-Kauppilaa tämän siirtyessä eteenpäin urallaan.

Merja Ala-Kauppila saattoi loppuun usean vuoden organisaatio- ja toimintamalliuudistuksen, jonka seurauksena Taskut on entistä asiakaskeskeisempi. Yhtiön jättävä Merja Ala-Kauppila työskenteli Taskuissa toimitusjohtajana ja sitä ennen talous- ja hallintopäällikkönä vuodesta 2014 lähtien. Taskuihin Ala-Kauppila tuli KPMG:ltä.

– Markkinoinnin ja viestinnän ala on jatkuvassa muutoksessa. Tarjotaksemme asiakkaillemme jatkossakin ensiluokkaisia, liiketoiminnan haasteita ratkaisevia palveluja on meidän täydennettävä organisaatiotamme jatkuvasti uusien vaiheiden vaatimalla osaamisella ja johtamisella, Leskinen toteaa.

Jaa