Ajankohtaista

Etsimme myynnin kehittäjää markkinointi- ja viestintätoimistoon

taskut rekry digi projektipäällikkö

Sinustako Taskujen uusi asiakasvastuullinen myynnin kehittäjä ja markkinointiviestinnän business developpari?

Tehtäviäsi ovat:
  • Asiantuntijamyynnin kehittäminen
  • Kasvun aikaansaaminen myynnin avulla
  • Asiakasprojektien menestyksekäs johtaminen
Ominaisuudet, joita arvostamme sinussa:
  • Myyntihenkisyyttä ja kaupallista osaamista
  • Tavoitteellisuutta, haluat edetä urallasi ja kasvaa uuteen tehtävään
  • Ymmärrystä modernista, tuloksellisesta markkinointiviestinnästä
  • Kokemusta projekti- ja asiakastyöstä
  • Innokkuutta, ideointikykyä ja avarakatseisuutta
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja tilannetajua

Lisäksi ei olisi pahitteeksi, jos sinulla on jo kokemusta B2B-markkinointiviestinnästä, kykyä työskennellä uskottavasti asiakasyritysten ylimmänkin johdon kanssa sekä intoa erikokoisten projektien vetämiseen. Ymmärrät myös yritysten toimintaympäristöjen muutoksia ja oletkin niiden tulkitsemisessa yksi yrityksemme avainhenkilöistä.

Ymmärtämällä markkinointiviestinnän perusasiat, tuot lisäarvoa asiakasprojekteihin ja osallistut omalla näkemykselläsi niin viestinnän teknologioiden, kanavien tai sisältöratkaisujen koostamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivisen asiakashankinnan lisäksi vastuu nimetyistä asiakkuuksista sekä projektien vetäminen onnistuneesti loppuun saakka. Ymmärrät projektityön taloudelliset reunaehdot, osaat laskea kustannusarviot, ostaa sekä myydä asiantuntijatyötä ja viedä projektit kannattavasti maaliin.

Mitä tarjoamme?

Työnkuvan, jossa pääset kehittämään sekä itseäsi että yritystämme.

Pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa suoraan ilman turhia väliportaita ja vaikuttamaan jo alkuvaiheissa siihen, miten tuloksellista markkinointiviestintää tehdään.

Tarjoamme sinulle myös pienen yrityksen tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut sekä myös kivan toimiston Helsingin Kalevankadulla, keskustan kattojen yllä, kokonaisvaltaisen näköalapaikan markkinoinnin ja viestinnän alalle ja joukon mukavia asiakaskumppaneita.

Työkulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuutta arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Jos koit työnkuvan omaksesi, ole yhteydessä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme.

Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset toimitusjohtaja Petteri Kakkolalle sähköpostitse osoitteeseen petteri.kakkola@taskut.fi.

Paikka on auki toistaiseksi tai kunnes sopiva henkilö löytyy.

Mikä Taskut?

Taskut, virallisemmin Mainostoimisto Tasku Oy, on suomalainen, yksityinen, toimivan johdon omistama yli 30-vuotias markkinoinnin, viestinnän ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen asiantuntijayritys. Palvelumme vastaavat erityisesti rakennetun ympäristön toimialan, B2B-markkinointiviestinnän sekä yritysvastuuviestinnän tarpeisiin.

Ratkaisukeskeinen toimintatapamme varmistaa asiakkaiden tarpeiden toteutumisen, olipa tavoitteena kasvun aikaansaaminen, sidosryhmiin vaikuttaminen tai tunnettuuden luominen.

Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat ja asukkaat, kiinteistösijoittajat, rakennusteollisuuden yritykset ja yhteisöt, palveluyritykset, järjestöt, konsultti- ja suunnittelutoimistot, kunnat ja kaupungit sekä muut maankäytön ja kiinteistökehityksen toimijat.

Taskut työllistää noin 10 viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijaa sekä yhteistyökumppani- ja alihankintaverkostomme kautta ison määrän erityisosaajia kirjoittajista graafikoihin, designereihin ja koodareihin.

Jaa