Ajankohtaista

Etsimme joukkoomme viestintäkonsulttia

taskut rekry digi projektipäällikkö

vakinaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan hankeviestintää rakennetun ympäristön toimijoille, sekä muille yksityisen ja julkisen sektorin hankkeille ja projekteille. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu omien rakennustoimialan asiakkuuksien kokonaisvaltainen markkinointiviestintäpalveluiden myynti sekä johtaminen ja suunnittelu.

Tehtävässä menestyt kun olet työtavoiltasi oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot; hallitset monikanavaisen viestinnän ja sinulle vuorovaikuttaminen sekä osallistamisen menetelmät ovat tuttuja. Olet aidosti innostunut myyntityöstä ja sinua motivoivat paitsi saavutetut tulokset, myös asiakkaalle tuotetut innovatiiviset ratkaisut. Kieli- ja ilmaistutaitosi ovat hyvät sekä suomeksi että englanniksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme erityisesti rakennus- ja kiinteistöalan sidosryhmien tuntemusta ja verkostoja sekä ymmärrystä alan toimintalogiikasta. Kokemus hankeviestinnästä ja tiedottamisesta, projektinjohtamisesta ja/tai konsultoinnista auttaa menestymään tehtävässä.

Kiinnostuitko tai heräsikö lisäkysymyksiä? Lisäkysymyksiin vastaa Merja Ala-Kauppila, puh. 040-7133724. Hakemuksen voi tehdä sanallisena, kuvallisena tai äänellisenä – tai näiden kaikkien yhdistelmänä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen, palkkatoivomuksineen ja mahdollisine työnäytteineen pyydämme lähettämään sähköpostilla merja.ala-kauppila@taskut.fi 17.10.2016 mennessä.

Taskut kehittää viestintää rakennetussa ympäristössä

Taskut on yritys- ja markkinointiviestintään sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut viestintäkumppani. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia yrityksiä ja organisaatioita. Meillä kaikkea ei tarvitse osata itse, sillä tukenasi työskentelee kokeneista ja vähän tuoreemmista ammattilaisista koostuva porukka projektinvetäjiä, suunnittelijoita, kirjoittajia, graafikoita, koodareita sekä laaja freelancer-verkosto. Kääri siis hihat ja tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asiakaskokemusta sekä palvelukonsepteja rakennetun ympäristön viestinnän tarpeisiin.

Jaa