30.6.2023

Anu Pitkänen osakkaaksi, Jaana Tyynismaa Taskujen hallitukseen

Taskut laajensi omistuspohjaansa kutsumalla toimitusjohtaja Anu Pitkäsen osakkaaksi ja vahvistaa nyt strategista ohjaustaan nimittämällä Jaana Tyynismaan hallituksen jäseneksi.

Rakennetun ympäristön viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluihin erikoistunut Taskut Communications laajensi omistuspohjaansa keväällä kutsumalla toimitusjohtaja Anu Pitkäsen yhtiön osakkaaksi 1.4.2023 alkaen. Pitkänen on toiminut Taskujen toimitusjohtajana huhtikuusta 2022 lähtien. Ennen toimitusjohtajuuttaan Pitkänen työskenteli Taskujen operatiivisena johtajana.

– Anu täydentää yhtiömme omistusrakennetta täydellisesti. Anulla on paitsi vahvaa näkemystä myös intohimoa yrityksen kehittämiseen, hallituksen puheenjohtaja Antti Leskinen sanoo.

Leskinen iloitsee erityisesti uuden osakkaan myötä syventyvästä asiakastoimialan tuntemuksesta.

– Toimintamme ytimessä on rakennetun ympäristön toimialaymmärrys ja Anun aiempi työkokemus kiinteistö- ja rakennusalalta on suureksi eduksi sekä Taskuille että Taskujen asiakkaille. Tästäkin syystä uuden osakkaan mukaan saaminen ja yhteisen tulevaisuuden rakentaminen on meille suuri ilon aihe.

Rakennetun ympäristön näkemystä hallitukseen

Taskut vahvistaa myös hallitustaan nimittämällä hallituksen jäseneksi Jaana Tyynismaan.
Tyynismaa toimii päätyönään Rambollin Suomen Ympäristö & Terveys -liiketoiminnan toimialajohtajana ja hänellä on kokemusta hallitustyöskentelystä sekä rakennetun ympäristön että vastuullisuuden alan organisaatioissa. Hän on toiminut luottamustoimissa myös useissa konsultointi- ja ympäristöalan järjestöissä.

— Uskon voivani tuoda Taskujen hallitukseen erilaista näkökulmaa. On hienoa huomata, että omista kokemuksista on annettavaa muille. Joskus itselle työelämässä tavanomaiset asiat voivatkin olla toisille uusia ja merkittäviä, Jaana Tyynismaa sanoo.

Taskujen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Antti Leskinen. Muina jäseninä jatkavat Mikko Merimaa sekä varajäsenenä asiakkuusjohtaja Lotta Suistoranta.

— Olemme todella iloisia saadessamme Jaanan kaltaisen laajan asiantuntemuksen omaavan ammattilaisen mukaan hallitukseemme. Taskujen tavoitteena on vahvistaa rooliaan johtavana rakennetun ympäristön viestintäkonsulttina, ja pyrimme osaltamme edistämään viestinnän ja vuorovaikutuksen lujittumista kiinteäksi osaksi rakennetun ympäristön hankkeita ja muita toimintoja. Kuten tiedetään, viestintä on johtamisen tärkein työkalu ja sen suhteen tällä alalla on vielä paljon kehitettävää. Tätä muutosta olemme omalta osaltammekin tukemassa, toimitusjohtaja Anu Pitkänen sanoo.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy