Etsimme yritysviestinnän asiantuntijaa & sisällöntuottajaa

Oletko sujuvasanainen sisältöekspertti, strategisesti ajatteleva suunnittelija, myyvää tekstiä tuottava copywriter tai parhaassa tapauksessa yhdistelmä näitä kaikkia?

Haemme viestinnän asiantuntijaa ja sisällöntuottajaa monipuolisiin asiakasprojekteihin yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Etsimämme henkilö on:

  • monipuolinen kirjoittaja: hallitset eri tekstityypit ja kirjoitat sujuvasti mm. artikkeleita, tiedotteita, verkkosivutekstejä ja somepostauksia
  • kielitaitoinen: pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä sekä suomeksi että englanniksi
  • perehtynyt monipuolisesti sosiaalisen median kanaviin ja vaikutuskeinoihin
  • kerryttänyt kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta (teksti/kuva/video/podcast)
  • utelias ja rohkea: et pelkää kysyä tyhmiä kysymyksiä ja perehdyt huolellisesti käsillä olevaan projektiin
  • itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen
  • hyvä hallitsemaan useampia projekteja samanaikaisesti

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tehtävään soveltuvia opintoja (esim. viestintä tai markkinointi) ja erinomaista kielitaitoa – suurin osa töistämme tehdään suomeksi, mutta toimeksiantoja on myös englanniksi. Eduksi katsotaan kokemus viestintätoimistotyöstä tai rakennusalan / muun teknisen alan viestinnästä ja markkinoinnista.

Työssäsi pääset tekemään viestintää mm. kaupunkikehittämisen ja rakentamisen hankkeisiin, kauppakeskuksille ja yrityspäättäjille sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia markkinointikampanjoita. Yhteinen nimittäjä kaikessa tekemisessä on auttaa rakennetun ympäristön alalla toimivia asiakkaitamme menestymään omassa toiminnassaan.

Tarjoamme sinulle tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Kalevankadulla – Helsingin keskustan kattojen yllä – sekä hyvät henkilöstöedut.

Jos koit työnkuvan omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Hakeminen

Lähetä hakemus ja CV työnäytteineen sekä palkkatoiveineen 8.3.2021 mennessä osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin. Merkitse hakukenttään “Viestinnän asiantuntija”

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi. Lotta on puhelimitse parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–9 ja 16–18.

–-

Taskut Communications Oy on rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä kumppaneinamme erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja koodareihin.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

29.6.2021

Haussa monipuolinen viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin. Nyt haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeessa pääkaupunkiseudulla.

9.6.2021

Kiinteistöjen vastuullisuusteot tarvitsevat konkreettista viestintää

Ympäristökuormituksen vähentäminen on keskeinen osa kiinteistöliiketoimintaa. Mutta miten kertoa säästyneistä megawattitunneista tai pienentyneistä hiilidioksidipäästöistä ymmärrettävästi ja ennen kaikkea innostavasti? Energiatehokkuudesta viestittäessä kannattaa olla konkreettinen ja lähellä käyttäjän arkea. Kiinteistöjen

5.2.2021

Viestinnällä on kriittinen rooli hankkeen johtamisessa

Rakennus-, infra tai kiinteistökehityshanke vaikuttaa ympäristöönsä laajasti. Mitä tiiviimmin hankkeen johtamiseen on kytketty viestintä, sitä sujuvammin voidaan auttaa ihmisiä ennakoimaan työmaasta aiheutuvat häiriöt ja rakentaa hankkeelle positiivista julkisuutta. Avoin ja aktiivinen vuorovaikutus jo suunnitteluvaiheessa tekee