Etsimme yritysviestinnän asiantuntijaa & sisällöntuottajaa

Oletko sujuvasanainen sisältöekspertti, strategisesti ajatteleva suunnittelija, myyvää tekstiä tuottava copywriter tai parhaassa tapauksessa yhdistelmä näitä kaikkia?

Haemme viestinnän asiantuntijaa ja sisällöntuottajaa monipuolisiin asiakasprojekteihin yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Etsimämme henkilö on:

  • monipuolinen kirjoittaja: hallitset eri tekstityypit ja kirjoitat sujuvasti mm. artikkeleita, tiedotteita, verkkosivutekstejä ja somepostauksia
  • kielitaitoinen: pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä sekä suomeksi että englanniksi
  • perehtynyt monipuolisesti sosiaalisen median kanaviin ja vaikutuskeinoihin
  • kerryttänyt kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta (teksti/kuva/video/podcast)
  • utelias ja rohkea: et pelkää kysyä tyhmiä kysymyksiä ja perehdyt huolellisesti käsillä olevaan projektiin
  • itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen
  • hyvä hallitsemaan useampia projekteja samanaikaisesti

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tehtävään soveltuvia opintoja (esim. viestintä tai markkinointi) ja erinomaista kielitaitoa – suurin osa töistämme tehdään suomeksi, mutta toimeksiantoja on myös englanniksi. Eduksi katsotaan kokemus viestintätoimistotyöstä tai rakennusalan / muun teknisen alan viestinnästä ja markkinoinnista.

Työssäsi pääset tekemään viestintää mm. kaupunkikehittämisen ja rakentamisen hankkeisiin, kauppakeskuksille ja yrityspäättäjille sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia markkinointikampanjoita. Yhteinen nimittäjä kaikessa tekemisessä on auttaa rakennetun ympäristön alalla toimivia asiakkaitamme menestymään omassa toiminnassaan.

Tarjoamme sinulle tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Kalevankadulla – Helsingin keskustan kattojen yllä – sekä hyvät henkilöstöedut.

Jos koit työnkuvan omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Hakeminen

Lähetä hakemus ja CV työnäytteineen sekä palkkatoiveineen 8.3.2021 mennessä osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin. Merkitse hakukenttään ”Viestinnän asiantuntija”

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi. Lotta on puhelimitse parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–9 ja 16–18.

–-

Taskut Communications Oy on rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä kumppaneinamme erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja koodareihin.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

19.11.2021

Haussa projektipäällikkö markkinoinnin asiantuntijapalveluihin

Etsimme aikaansaavaa ja asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä, joka tuntee monipuolisesti markkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinot sekä prosessit. Erityisvahvuutesi on digitaalinen markkinointi.  Työssäsi vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän projektien vetämisestä alusta loppuun ja strategiasta käytäntöön.

18.10.2021

Haussa vastaava sisällöntuottaja viestintään ja markkinointiin

Etsimme vastaavaa sisällöntuottajaa, joka hallitsee monipuolisesti sisältöjen suunnittelun, tuottamisen sekä koordinoinnin B2B-viestinnän ja -markkinoinnin kentällä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi sisältöstrategi tai viestinnän asiantuntija. Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yksin ja

29.6.2021

Haussa monipuolinen viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin. Nyt haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeessa pääkaupunkiseudulla.