Etsimme joukkoomme rakennetun ympäristön tuntevaa viestijää

Etsimme joukkoomme rakennetun ympäristön tuntevaa viestijää suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintää kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille, rakennushankkeille sekä muihin rakennettuun ympäristöön liittyviin projekteihin. Tiimiämme täydentäisi parhaiten osaava ja kokenut viestinnän tai markkinointiviestinnän konsultti, jolle KIRA-alan kehittäminen on tavanomaista kiinnostavampaa – tai siitä voi kehittyä jopa intohimo!

Olet todennäköisesti etsimämme henkilö, jos olet työtavoiltasi oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja huomioit asiakkaan tarpeet. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti ja osaat johtaa omaa työtäsi mutta myös toimia tiimin jäsenenä. Olet yrittäjähenkinen, kannat itsenäisesti vastuuta omasta työstäsi ja työllistymisestäsi. Ominaisuuksiisi kuuluvat myös joustavuus, kekseliäisyys, positiivisuus ja diplomaattisuus.

Hallitset monenlaisia viestinnän osaamisalueita

– projekti- ja hankeviestintää

– organisaatioviestintää

– sidosryhmä- ja asiakassuhdevuorovaikutusta käytännössä sekä teoriassa.

– Osaat suunnitella viestintää strategiasta käytäntöön, tuottaa sisältöä eri kanaviin sekä hoitaa tutkimukset ja viestinnän mittaamisen.

– Myös erilaiset osallistamisen menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Sinulla on jo vahvoja näyttöjä niin viestinnän suunnittelusta kuin toteuttamisestakin. Kirjoitat sujuvasti tiedotteet, uutiset tai vaikkapa opasteet. Olet ylläpitänyt menestyksekkäästi eri somekanavia, ymmärrät visuaalista viestintää ja pystyt tarvittaessa tallentamaan tapahtumia niin kuvina kuin videoinakin. Olet kehittänyt taitoja myös projektijohtamisessa: hallitset aikataulun, tehtävien ja kustannusten seurannan sekä oman osaamisen myymisen.

Kieli- ja ilmaistutaitosi ovat hyvät ainakin suomeksi, muut kielet ovat plussaa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus rakennetun ympäristön prosesseista tai liiketoiminnasta sekä kiinteistö- ja rakennusalan sidosryhmien tuntemus on välttämätöntä. Olet ollut mukana esimerkiksi rakennus- tai aluekehityshankkeissa kiinteistön omistajan, rakentajan, palveluntuottajan tai kaupungin/kunnan edustajan roolissa. Olet myös toiminut aiemmin konsulttina tai vastaavan kaltaisessa tehtävässä organisaation sisällä vastaten itsenäisesti viestinnästä esimerkiksi viestintäpäällikkönä tai vastaavana. Kokemus hanketiedottamisesta ja/tai konsultoinnista on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa omaltasi näyttävän työnkuvan ja kehittää uraasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien toimeksiantojen saattelemana. Pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa itsenäisesti ilman välikäsiä. Vastapainoksi tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön ja matalan hierarkian sekä kaikin puolin mukavan toimiston Helsingin Kalevankadulla, kaupungin kattojen yllä.

Saat lisäksi näköalapaikan viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä mukavia asiakaskumppaneita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mutta olemme avoimia erilaisille yhteistyö- ja ansaintamalleille.

Kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Jos koit tehtävän omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme.

Haluatko kuulla lisää urasta Taskuissa?

Kysymyksiin tehtävästä vastaa toimitusjohtaja Petteri Kakkola, puh. 0440 544 050. Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV, työskentelymuoto- ja palkkiotoivomuksineen sekä työnäytteineen sähköpostilla petteri.kakkola@taskut.fi

Haku on käynnissä, kunnes löydämme sopivan henkilön.

Voit myös kysyä lisää hankeviestintäkonsultin työstä Lotta Suistorannalta, puh. 040 52 73 506


 

Taskut kehittää viestintää rakennetussa ympäristössä

Taskut on yritys- ja markkinointiviestintään sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia yrityksiä ja organisaatioita erityisesti rakennetun ympäristön toimialan, B2B-markkinointiviestinnän sekä yritysvastuuviestinnän aloilla.

Yli kolme vuosikymmentä ja satoja hankkeita nähneenä yrityksenä Taskut tarjoaa näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan kehitykseen sekä mielenkiintoisia projekteja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat, rakennusteollisuuden yritykset ja yhteisöt, palveluyritykset, järjestöt, asukkaat, kunnat ja kaupungit sekä muut maankäytön ja kiinteistökehityksen toimijat.

Taskut työllistää noin kymmenen viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijaa sekä laajan joukon erityisosaajia kirjoittajista graafikoihin, designereihin ja koodareihin kumppaniverkoston kautta.

 

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

9.1.2018

Petteri Kakkola luotsaa Taskuja kohti viidettä vuosikymmentä

Taskuilla on uusi toimitusjohtaja. Taskujen asiakkuusjohtajana vuodesta 2010 toiminut Petteri Kakkola otti 3.1.2018 vastaan tehtävän Mainostoimisto Tasku Oy:n toimitusjohtajana. Petteri Kakkolalla on pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. Ennen Taskuja Kakkola on työskennellyt muun muassa operatiivisena ja maajohtajana

15.6.2018

Jäikö maalausurakastasi ylijäämämaaleja?

Jäikö maalausurakastasi ylijäämämaaleja? Asiakkaamme Tikkurilan #maalinaonnistuminen road show ja Maalilinjan asiantuntijat kiertävät kesän aikana 14 paikkakunnalla vastaamassa kuluttajien maalauskysymyksiin ja keräämässä kotitalouksien ylijääneet maalipurkit. Ylijäämämaalit lahjoitetaan kunnostus- ja

2.8.2018

Taskut on uusinut ilmeensä kesän aikana

Taskut uusi graafisen ilmeensä kesän aikana. Ilmeen kokonaisuuden muodostaa uusittu Taskut-logo, uusiin sävyihin puetut väripinnat, vahva typografia sekä hallittua kasvua ilmentävä ja taustan jakava vasemmasta alakulmasta ylös oikealle jatkuva diagonaalilinja. Uuden ilmeen värimaailma on selkeä ja erottuva, siitä löytyy sekä