12.2.2019

Etsimme joukkoomme rakennetun ympäristön tuntevaa viestijää

Etsimme joukkoomme rakennetun ympäristön tuntevaa viestijää suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintää kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille, rakennushankkeille sekä muihin rakennettuun ympäristöön liittyviin projekteihin. Tiimiämme täydentäisi parhaiten osaava ja kokenut viestinnän tai markkinointiviestinnän konsultti, jolle KIRA-alan kehittäminen on tavanomaista kiinnostavampaa – tai siitä voi kehittyä jopa intohimo!

Olet todennäköisesti etsimämme henkilö, jos olet työtavoiltasi oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja huomioit asiakkaan tarpeet. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti ja osaat johtaa omaa työtäsi mutta myös toimia tiimin jäsenenä. Olet yrittäjähenkinen, kannat itsenäisesti vastuuta omasta työstäsi ja työllistymisestäsi. Ominaisuuksiisi kuuluvat myös joustavuus, kekseliäisyys, positiivisuus ja diplomaattisuus.

Hallitset monenlaisia viestinnän osaamisalueita

– projekti- ja hankeviestintää

– organisaatioviestintää

– sidosryhmä- ja asiakassuhdevuorovaikutusta käytännössä sekä teoriassa.

– Osaat suunnitella viestintää strategiasta käytäntöön, tuottaa sisältöä eri kanaviin sekä hoitaa tutkimukset ja viestinnän mittaamisen.

– Myös erilaiset osallistamisen menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Sinulla on jo vahvoja näyttöjä niin viestinnän suunnittelusta kuin toteuttamisestakin. Kirjoitat sujuvasti tiedotteet, uutiset tai vaikkapa opasteet. Olet ylläpitänyt menestyksekkäästi eri somekanavia, ymmärrät visuaalista viestintää ja pystyt tarvittaessa tallentamaan tapahtumia niin kuvina kuin videoinakin. Olet kehittänyt taitoja myös projektijohtamisessa: hallitset aikataulun, tehtävien ja kustannusten seurannan sekä oman osaamisen myymisen.

Kieli- ja ilmaistutaitosi ovat hyvät ainakin suomeksi, muut kielet ovat plussaa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus rakennetun ympäristön prosesseista tai liiketoiminnasta sekä kiinteistö- ja rakennusalan sidosryhmien tuntemus on välttämätöntä. Olet ollut mukana esimerkiksi rakennus- tai aluekehityshankkeissa kiinteistön omistajan, rakentajan, palveluntuottajan tai kaupungin/kunnan edustajan roolissa. Olet myös toiminut aiemmin konsulttina tai vastaavan kaltaisessa tehtävässä organisaation sisällä vastaten itsenäisesti viestinnästä esimerkiksi viestintäpäällikkönä tai vastaavana. Kokemus hanketiedottamisesta ja/tai konsultoinnista on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa omaltasi näyttävän työnkuvan ja kehittää uraasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien toimeksiantojen saattelemana. Pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa itsenäisesti ilman välikäsiä. Vastapainoksi tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön ja matalan hierarkian sekä kaikin puolin mukavan toimiston Helsingin Kalevankadulla, kaupungin kattojen yllä.

Saat lisäksi näköalapaikan viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä mukavia asiakaskumppaneita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mutta olemme avoimia erilaisille yhteistyö- ja ansaintamalleille.

Kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Jos koit tehtävän omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme.

Haluatko kuulla lisää urasta Taskuissa?

Kysymyksiin tehtävästä vastaa toimitusjohtaja Petteri Kakkola, puh. 0440 544 050. Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV, työskentelymuoto- ja palkkiotoivomuksineen sekä työnäytteineen sähköpostilla petteri.kakkola@taskut.fi

Haku on käynnissä, kunnes löydämme sopivan henkilön.

Voit myös kysyä lisää hankeviestintäkonsultin työstä Lotta Suistorannalta, puh. 040 52 73 506

Yhteystiedot »


 

Taskut kehittää viestintää rakennetussa ympäristössä

Taskut on yritys- ja markkinointiviestintään sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia yrityksiä ja organisaatioita erityisesti rakennetun ympäristön toimialan, B2B-markkinointiviestinnän sekä yritysvastuuviestinnän aloilla.

Yli kolme vuosikymmentä ja satoja hankkeita nähneenä yrityksenä Taskut tarjoaa näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan kehitykseen sekä mielenkiintoisia projekteja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat, rakennusteollisuuden yritykset ja yhteisöt, palveluyritykset, järjestöt, asukkaat, kunnat ja kaupungit sekä muut maankäytön ja kiinteistökehityksen toimijat.

Taskut työllistää noin kymmenen viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijaa sekä laajan joukon erityisosaajia kirjoittajista graafikoihin, designereihin ja koodareihin kumppaniverkoston kautta.

 

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy