Haussa monipuolinen viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin.

Nyt haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeessa pääkaupunkiseudulla.

Hankeviestijänä päätehtävänäsi on toimia rakennushankkeen tiedottajana ja vastata sen päivittäisen viestinnän toteutuksesta eri kanavissa. Työ edellyttää lähityötä työmaalla Helsingin kantakaupungissa. Osa työajasta saattaa kulua toimistollamme Kampissa, Kalevankadulla.

Odotamme sinulta viestintäalan koulutusta, monikanavaisen tiedotustyön osaamista sekä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Työskentelet sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Tehtävässä menestyt todennäköisesti sujuvimmin, mikäli sinulla on hyvä yleissivistys ja kyky ottaa selvää siitä, mitä et vielä tiedä. Olet kiinnostunut kaupunkiympäristössä tapahtuvista asioista ja ilmiöistä, ja vastuuntuntoinen sekä joustavalla asenteella työhön suhtautuva henkilö. Jaksat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, mutta hahmotat riittävästi isoa kuvaakin. Olet myös motivoitunut kehittymään työssäsi joka päivä.

Parhaiten työ sujuu, jos olet monipuolinen tekstintaivuttaja: kirjoitat sujuvasti niin vakavampia tiedotteita kuin veikeitä somesisältöjä. Etkä pelkää insinööriä! Ja ennen kaikkea: Uskallat toisinaan tulla pois näppäimistön takaa, laittaa turvakengät jalkaan säällä kuin säällä ja lähteä kohtaamaan ihmisiä IRL.

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo työelämässä kokenut henkilö.

Edellytykset ja sinulta toivomamme osaaminen

– Viestintäalan koulutus

– Aiempi kokemus viestintätehtävistä

– Kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin viestintätilanteisiin

– Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä perustason ilmaisutaidot ruotsiksi ja englanniksi.

– Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työhön

– Somekanavien ymmärrys ja käyttö

– Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot livenä ja diginä

– Yhteistyökyky ja tiimityötaidot

– Oman työn organisointi- ja suunnittelutaidot

– Perustaidot erilaisten sisältöjen tuottamiseen (tekstit, valokuvaus ja videot, editointi, jne.)

– Tekniset ja visuaaliset taidot: päivittäistiedottamisen vaatima valo- ja videokuvaus, erilaisten julkaisualustojen käyttö, tiedotemateriaalien taitto ja visualisointi, tavanomaisten esitys- ja taitto-ohjelmien sekä muiden digitaalisten viestintätyökalujen käyttö.

Eduksi katsotaan kokemus joko rakennusalasta (esim. infra- tai talonrakennus tai kiinteistönhoito) tai muusta teknisestä alasta.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työ alkaa viimeistään 1.9.2021 – tai aiemmin eli heti kun tiemme sopivan tekijä kanssa kohtaavat.

Työn parhaat puolet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja päivittäin vaihtelevan työtehtävän kaupunkilaisten arkeen vaikuttavissa rakennushankkeissa sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön viestintätyökokemusta. Saat erikoistua kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Tulevaisuudessa voit myös työskennellä viestintätoimiston asiakkaiden muissa monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin projekteissa.

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestijäksi. Plus hyvät henkilöstöedut.

Jos koit työnkuvan omaksesi, jatka eteepäin ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Hakeminen ja työnäytteet

Lähetä hakemus, CV, työnäytteesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin. Työnäytteeksi käy kaikki kirjallista viestintää sisältävä työ esim. yrityksen, järjestön tai muun yhteisön julkaistusta viestinnästä, jonka tuottamisesta ja julkaisemisesta hakija on vastannut itsenäisesti. Työnäyte voi mieluusti sisältää myös visuaalista- ja someviestintää.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi

 


 

Kuva: Adam van den Brink by Unsplash

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

19.11.2021

Haussa projektipäällikkö markkinoinnin asiantuntijapalveluihin

Etsimme aikaansaavaa ja asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä, joka tuntee monipuolisesti markkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinot sekä prosessit. Erityisvahvuutesi on digitaalinen markkinointi.  Työssäsi vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän projektien vetämisestä alusta loppuun ja strategiasta käytäntöön.

18.10.2021

Haussa vastaava sisällöntuottaja viestintään ja markkinointiin

Etsimme vastaavaa sisällöntuottajaa, joka hallitsee monipuolisesti sisältöjen suunnittelun, tuottamisen sekä koordinoinnin B2B-viestinnän ja -markkinoinnin kentällä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi sisältöstrategi tai viestinnän asiantuntija. Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yksin ja

9.6.2021

Kiinteistöjen vastuullisuusteot tarvitsevat konkreettista viestintää

Ympäristökuormituksen vähentäminen on keskeinen osa kiinteistöliiketoimintaa. Mutta miten kertoa säästyneistä megawattitunneista tai pienentyneistä hiilidioksidipäästöistä ymmärrettävästi ja ennen kaikkea innostavasti? Energiatehokkuudesta viestittäessä kannattaa olla konkreettinen ja lähellä käyttäjän arkea. Kiinteistöjen