Haussa viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin.

Haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeissa.

Päätehtävänäsi toteuttaa rakennushankkeen päivittäistä viestintää eri kanavissa. Työ edellyttää lähityötä työmaaympäristössä Helsingissä.

Odotamme sinulta viestintäalan koulutusta, monikanavaisen tiedotustyön osaamista sekä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Työskentelet sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Tehtävässä menestyt todennäköisesti sujuvimmin, mikäli sinulla on hyvä yleissivistys ja kyky ottaa selvää siitä, mitä et vielä tiedä. Olet vastuuntuntoinen sekä joustavalla asenteella työhön suhtautuva henkilö. Et pelkää tehdä virheitä, vaan opit niistä. Ennen kaikkea olet käytännönläheinen ongelmanratkaisija, jolla ei mene sormi suuhun tiukoissakaan paikoissa.

Olet kiinnostunut kaupunkiympäristössä tapahtuvista asioista ja ilmiöistä. Osaat asettua erilaisten kaupunkitilan käyttäjien rooliin, osaat esimerkiksi katsoa maailmaa sekä pyöräilijän että autoilijan näkökulmasta. Jaksat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, mutta hahmotat riittävästi isoa kuvaakin. Olet myös motivoitunut kehittymään työssäsi joka päivä.

Viestijänä olet monipuolinen tekstintaivuttaja: kirjoitat sujuvasti niin vakavampia tiedotteita kuin veikeitä somesisältöjä. Etkä pelkää insinööriä! Ja ennen kaikkea: Uskallat tulla pois näppäimistön takaa, laittaa turvakengät jalkaan säällä kuin säällä ja lähteä kohtaamaan ihmisiä IRL.

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo työelämässä kokenut henkilö.

Edellytykset ja sinulta toivomamme osaaminen

– Viestintäalan koulutus

– Aiempi kokemus viestintätehtävistä

– Kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin viestintätilanteisiin

– Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä perustason ilmaisutaidot ruotsiksi ja englanniksi.

– Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työhön

– Somekanavien ymmärrys ja käyttö

– Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot livenä ja diginä

– Yhteistyökyky ja tiimityötaidot

– Oman työn organisointi- ja suunnittelutaidot

– Perustaidot erilaisten sisältöjen tuottamiseen (tekstit, valokuvaus ja videot, editointi, jne.)

– Perustason viestintätekniset ja visuaaliset taidot

Eduksi katsotaan kokemus joko rakennusalasta (esim. infra- tai talonrakennus tai kiinteistönhoito) tai muusta teknisestä alasta.

Työn parhaat puolet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja päivittäin vaihtelevan työtehtävän kaupunkilaisten arkeen vaikuttavissa rakennushankkeissa sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön viestintätyökokemusta. Saat erikoistua kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestijäksi.

Jos koit työnkuvan omaksesi, jatka eteepäin ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sovitusti kuitenkin viimeistään 1.6.2023.

Tehtävän palkkahaitari on 3 000-3 500 euroa. Palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Hakeminen ja työnäytteet

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin. Halutessasi voit liittää mukaan työnäytteitä. Työnäytteeksi käy kaikki kirjallista viestintää sisältävä työ esim. yrityksen, järjestön tai muun yhteisön julkaistusta viestinnästä, jonka tuottamisesta ja julkaisemisesta hakija on vastannut itsenäisesti. Työnäyte voi sisältää myös visuaalista- ja someviestintää.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Asiakkuusjohtaja Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi

Toimitusjohtaja Anu Pitkänen, puh. 040 511 1901, anu.pitkanen@taskut.fi

Yhteystiedot »

 


 

Kuva: Juan Cardenas on Unsplash

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

9.1.2023

Uusien alkujen vuosi

Vaikka päättyneenä vuonna 2022 maailma muuttui kovalla vauhdilla ja haasteita riitti, Taskujen arjessa vuosi oli positiivisella tavalla kiireinen. Saimme tehdä paljon töitä ihanien asiakkaiden, vanhojen sekä uusien, kanssa. Moni asia myös muuttui; olemme saaneet toivottaa tervetulleeksi uusia kollegoja ja hyvästellä aiempia. Muutokset

29.12.2022

“Nopeemmat startit, osuvampi lopputulos” – Toimialaymmärrys hyödyttää viestinnän ja markkinoinnin palvelujen ostajaa

Konsultin toimialaymmärrys hyödyttää viestinnän ja markkinoinnin palvelujen ostajaa – nyt se on todistettu myös asiakkaiden suulla. Rakennetun ympäristön alalla toimivien organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät pitävät toimialaymmärrystä tärkeänä sekä yhteistyön että lopputuloksen laadulle. Se minkä me

20.12.2022

Joulurauhaa Itämerelle!

Tänä vuonna yhteistä viestintähorisonttiamme on tummentanut sota järkyttävine vaikutuksineen. Vuoden lopulla puheenaiheeksi nousi aiemmin vähäisesti ruutuaikaa saanut luonnon monimuotoisuuden romahdus. Kulunut vuosi on myös muistuttanut, miten heikossa hapessa – ja miten tärkeä – oma lähimeremme on. Sotaa tai luontokatoa ei yhden