Haussa viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin.

Haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeissa.

Päätehtävänäsi toteuttaa rakennushankkeen päivittäistä viestintää eri kanavissa. Työ edellyttää lähityötä työmaaympäristössä Helsingissä.

Odotamme sinulta viestintäalan koulutusta, monikanavaisen tiedotustyön osaamista sekä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Työskentelet sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Tehtävässä menestyt todennäköisesti sujuvimmin, mikäli sinulla on hyvä yleissivistys ja kyky ottaa selvää siitä, mitä et vielä tiedä. Olet vastuuntuntoinen sekä joustavalla asenteella työhön suhtautuva henkilö. Et pelkää tehdä virheitä, vaan opit niistä. Ennen kaikkea olet käytännönläheinen ongelmanratkaisija, jolla ei mene sormi suuhun tiukoissakaan paikoissa.

Olet kiinnostunut kaupunkiympäristössä tapahtuvista asioista ja ilmiöistä. Osaat asettua erilaisten kaupunkitilan käyttäjien rooliin, osaat esimerkiksi katsoa maailmaa sekä pyöräilijän että autoilijan näkökulmasta. Jaksat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, mutta hahmotat riittävästi isoa kuvaakin. Olet myös motivoitunut kehittymään työssäsi joka päivä.

Viestijänä olet monipuolinen tekstintaivuttaja: kirjoitat sujuvasti niin vakavampia tiedotteita kuin veikeitä somesisältöjä. Etkä pelkää insinööriä! Ja ennen kaikkea: Uskallat tulla pois näppäimistön takaa, laittaa turvakengät jalkaan säällä kuin säällä ja lähteä kohtaamaan ihmisiä IRL.

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo työelämässä kokenut henkilö.

Edellytykset ja sinulta toivomamme osaaminen

– Viestintäalan koulutus

– Aiempi kokemus viestintätehtävistä

– Kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin viestintätilanteisiin

– Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä perustason ilmaisutaidot ruotsiksi ja englanniksi.

– Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työhön

– Somekanavien ymmärrys ja käyttö

– Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot livenä ja diginä

– Yhteistyökyky ja tiimityötaidot

– Oman työn organisointi- ja suunnittelutaidot

– Perustaidot erilaisten sisältöjen tuottamiseen (tekstit, valokuvaus ja videot, editointi, jne.)

– Perustason viestintätekniset ja visuaaliset taidot

Eduksi katsotaan kokemus joko rakennusalasta (esim. infra- tai talonrakennus tai kiinteistönhoito) tai muusta teknisestä alasta.

Työn parhaat puolet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja päivittäin vaihtelevan työtehtävän kaupunkilaisten arkeen vaikuttavissa rakennushankkeissa sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön viestintätyökokemusta. Saat erikoistua kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestijäksi.

Jos koit työnkuvan omaksesi, jatka eteepäin ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sovitusti kuitenkin viimeistään 1.6.2023.

Tehtävän palkkahaitari on 3 000-3 500 euroa. Palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Hakeminen ja työnäytteet

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin. Halutessasi voit liittää mukaan työnäytteitä. Työnäytteeksi käy kaikki kirjallista viestintää sisältävä työ esim. yrityksen, järjestön tai muun yhteisön julkaistusta viestinnästä, jonka tuottamisesta ja julkaisemisesta hakija on vastannut itsenäisesti. Työnäyte voi sisältää myös visuaalista- ja someviestintää.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Asiakkuusjohtaja Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi

Toimitusjohtaja Anu Pitkänen, puh. 040 511 1901, anu.pitkanen@taskut.fi

Yhteystiedot »

 


 

Kuva: Juan Cardenas on Unsplash

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy

30.6.2023

Anu Pitkänen osakkaaksi, Jaana Tyynismaa Taskujen hallitukseen

Taskut laajensi omistuspohjaansa kutsumalla toimitusjohtaja Anu Pitkäsen osakkaaksi ja vahvistaa nyt strategista ohjaustaan nimittämällä Jaana Tyynismaan hallituksen jäseneksi. Rakennetun ympäristön viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluihin erikoistunut Taskut Communications laajensi omistuspohjaansa keväällä kutsumalla