Hyvää joulua ilmastotyölle!

Tänäkin vuonna joululahjamme on aineeton.

Annoimme lahjan ilmastonmuutoksen torjunnalle. Taskut haluaa kuulua ilmastokriisin ratkaisijoiden joukkoon, ja kertakäyttöisten tavaroiden tai ympäristöä rasittavien käärepapereiden sijaan annoimme joululahjan WWF:n ilmastotyölle.

Ilmastonmuutos vaikuttaa dramaattisesti luontoon niin Suomessa kuin maailmalla. Samalla se uhkaa koko ihmiskunnan tulevaisuutta, sillä me ihmiset tarvitsemme monimuotoista luontoa elääksemme. Useat uhanalaiset lajit ovat ilmaston lämpenemisen vuoksi vaarassa kadota kokonaan.

WWF:n ilmastotyö tavoittelee ilmaston lämpenemisen rajoittamista 1,5 asteeseen ja ilmastonmuutoksen ympäristölle ja ihmisille aiheuttamien riskien torjumista. WWF suojelee luontoa ilmastonmuutokselta edistämällä vastuullista sijoittamista, torjumalla metsäkatoa, tekemällä ympäristökasvatusta ja vaikuttamalla poliittiseen päätöksentekoon.

Jokaisesta WWF:lle lahjoitetusta eurosta käytetään noin 80 senttiä suoraan suojelutyöhön luonnon hyväksi, eikä järjestö vastaanota lahjoituksia yrityksiltä, joiden toiminta on ristiriidassa sen suojelutavoitteiden kanssa.

Ilmastotyötä tehdään työpaikoilla joka päivä

Yrityksillä ja organisaatioilla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä ja siihen sopeutumisessa. Työpaikoilla tehdään joka päivä erikokoisia ympäristötekoja.

Taskut pitää oman hiilijalanjälkensä kurissa WWF:n Green Office -ohjelman avulla. Yhdeksän vuoden aikana olemme vähentäneet toiminnastamme suoraan tai välillisesti johtuvaa luonnonvarojen kulutusta sekä kasvihuonepäästöjä pitämällä sähkön- ja paperinkulutuksen mahdollisimman pienenä, suosimalla uusiutuvia raaka-aineita ja kannustamalla taskulaisia ympäristömyönteisiin kulutustottumuksiin.

Taskujen toimiston ympäristöjärjestelmälle on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti ja raportoimme ympäristövaikutuksistamme sen mukaisesti. Suomessa WWF Green Office -ympäristöjärjestelmä on käytössä 145 organisaatiossa, ja työpaikat vähentävät sen avulla ympäristövaikutustaan ja hiilijalanjälkeään.

 

 

Hyvää joulua ja onnellisuutta uudelle alkavalle vuosikymmenelle!

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

19.3.2020

Autamme asiakkaitamme toimimaan myös poikkeustilanteissa

Koronavirusepidemian aiheuttamina poikkeuksellisina aikoina palvelemme asiakkaitamme pitämällä viestinnän ja markkinoinnin pyörät pyörimässä. Olemme tukena myös uusissa ja yllättävissä tilanteissa, kuten poikkeustilanteista viestimisessä, kiireapuna viestinnän ja markkinoinnin hoitamisessa sekä tuemme virtuaalisissa

2.2.2020

Miten kiinteistö- ja rakennusala viestii 2020-luvulla?

Kiinteistöjen markkinoinnissa panostetaan nyt tiukan faktan ohella tunteiden ja mielikuvien herättelyyn. Tarinavetoinen sisältömarkkinointi tekee kiinteistön eläväksi ja kertoo sen olemassaolon tarkoituksesta. Rakennusalalla vastuullisuuden viestiminen ja sidosryhmien huomiointi ovat entistä suuremmassa roolissa. Näin ennustaa Taskujen

4.12.2019

Kauppakeskuksen voima löytyy sen sisäisestä kulttuurista

Asiakkaan aikakaudella kauppakeskuksen kenties tärkein asiakasryhmä onkin sisäinen. Tilojen vuokralaisilla on suorin mahdollisuus vaikuttaa kuluttajien asiakaskokemukseen ja asiointien arvoon. Kauppakeskusten johtamisessa ja markkinoinnissa tarvitaankin tulevaisuudessa yhä enemmän vuokralaisten yhteishenkeä rakentavia tekoja sekä