Hyvää joulua ilmastotyölle!

Tänäkin vuonna joululahjamme on aineeton.

Annoimme lahjan ilmastonmuutoksen torjunnalle. Taskut haluaa kuulua ilmastokriisin ratkaisijoiden joukkoon, ja kertakäyttöisten tavaroiden tai ympäristöä rasittavien käärepapereiden sijaan annoimme joululahjan WWF:n ilmastotyölle.

Ilmastonmuutos vaikuttaa dramaattisesti luontoon niin Suomessa kuin maailmalla. Samalla se uhkaa koko ihmiskunnan tulevaisuutta, sillä me ihmiset tarvitsemme monimuotoista luontoa elääksemme. Useat uhanalaiset lajit ovat ilmaston lämpenemisen vuoksi vaarassa kadota kokonaan.

WWF:n ilmastotyö tavoittelee ilmaston lämpenemisen rajoittamista 1,5 asteeseen ja ilmastonmuutoksen ympäristölle ja ihmisille aiheuttamien riskien torjumista. WWF suojelee luontoa ilmastonmuutokselta edistämällä vastuullista sijoittamista, torjumalla metsäkatoa, tekemällä ympäristökasvatusta ja vaikuttamalla poliittiseen päätöksentekoon.

Jokaisesta WWF:lle lahjoitetusta eurosta käytetään noin 80 senttiä suoraan suojelutyöhön luonnon hyväksi, eikä järjestö vastaanota lahjoituksia yrityksiltä, joiden toiminta on ristiriidassa sen suojelutavoitteiden kanssa.

Ilmastotyötä tehdään työpaikoilla joka päivä

Yrityksillä ja organisaatioilla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä ja siihen sopeutumisessa. Työpaikoilla tehdään joka päivä erikokoisia ympäristötekoja.

Taskut pitää oman hiilijalanjälkensä kurissa WWF:n Green Office -ohjelman avulla. Yhdeksän vuoden aikana olemme vähentäneet toiminnastamme suoraan tai välillisesti johtuvaa luonnonvarojen kulutusta sekä kasvihuonepäästöjä pitämällä sähkön- ja paperinkulutuksen mahdollisimman pienenä, suosimalla uusiutuvia raaka-aineita ja kannustamalla taskulaisia ympäristömyönteisiin kulutustottumuksiin.

Taskujen toimiston ympäristöjärjestelmälle on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti ja raportoimme ympäristövaikutuksistamme sen mukaisesti. Suomessa WWF Green Office -ympäristöjärjestelmä on käytössä 145 organisaatiossa, ja työpaikat vähentävät sen avulla ympäristövaikutustaan ja hiilijalanjälkeään.

 

 

Hyvää joulua ja onnellisuutta uudelle alkavalle vuosikymmenelle!

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

11.6.2020

Asiakaskokemus on kiinteistösijoittajan tärkein omaisuus

Asiakaskokemuksen johtaminen kuuluu kiinteistönomistajalle. Omistajat, jotka ymmärtävät kiinteistön käyttäjien tarpeita ja kehittävät toimintaansa asiakastiedon perusteella, menestyvät paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä. Asiakaskokemuksen kehittämisessä auttavat yhtenäiset toimintamallit ja älykäs tiedonhallinta.

20.4.2020

Kauppakeskuksen virtuaalinen sisäänkäynti suoristi ostopolun mutkat koronakriisin ajaksi

Kauppakeskuksilla on keinoja auttaa vuokralaisiaan ja vauhdittaa myyntiä myös koronakriisin keskellä. Kämp Galleria kokosi liikkeidensä verkkokaupat portaaliin, josta asiakkaiden on helppo navigoida lempituotteidensa ääreen poikkeustilanteesta huolimatta. Koronaviruspandemia on vaikuttanut monin tavoin ihmisten työntekoon, liikkumiseen ja

9.4.2020

Kotimaiselta hankkiminen on #vastuullisuusteko

Taskut oli Suomalaisen Työn Liiton yhteistyökumppanina koronakevään #vastuullisuusteko -kampanjan toteutuksessa. Maapallon yli pyyhkäissyt koronaviruspandemia on järisyttänyt suomalaisyritysten arkea. Nyt jos koskaan kotimaisella kulutuksella on merkitystä. Suomalaisen Työn Liiton #vastuullisuusteko-kampanja nostaa faktat esiin: Jos