Kotimaiselta hankkiminen on #vastuullisuusteko

Taskut oli Suomalaisen Työn Liiton yhteistyökumppanina koronakevään #vastuullisuusteko -kampanjan toteutuksessa.

Maapallon yli pyyhkäissyt koronaviruspandemia on järisyttänyt suomalaisyritysten arkea. Nyt jos koskaan kotimaisella kulutuksella on merkitystä. Suomalaisen Työn Liiton #vastuullisuusteko-kampanja nostaa faktat esiin: Jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, se pitää 10 000 suomalaista töissä.

Kampanja on myös Taskujen ja Suomalaisen Työn Liiton viimeisimmän yhteistyön tulos.

– Suomalaisten tuotteiden ja palvelujen ostaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Kotimaisen valitseminen on konkreettinen keino auttaa nostamaan suomalaiset takaisin jaloilleen, kun kriisi hellittää, Taskuissa Suomalaisen Työn Liiton kanssa tehtävästä yhteistyötä vastaava toimitusjohtaja Petteri Kakkola sanoo.

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

#vastuullisuusteko-kampanja muistuttaa suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostamisen tärkeydestä tilanteessa, joka on etenkin monelle pienyrittäjälle äärimmäisen vaikea.

Rajojen sulkeuduttua ja globaalien logistiikkaketjujen horjuessa kaikki suomalainen tuotanto näyttäytyy yhä arvokkaampana voimavarana, jota ei saa päästää uppoamaan hädän hetkellä.

– Asia on äärimmäisen tärkeä kuluttajavalintojen lisäksi myös yritysten hankintojen näkökulmasta. Kotimaiset hankintaketjut, nämä yrityksiä ja organisaatioita palvelevat B2B-verkostot täytyisi pystyä pitämään elinvoimaisina, Petteri Kakkola muistuttaa.

#vastuullisuusteko-kampanjan viestit suunniteltiin Suomalaisen Työn Liiton ja Taskujen yhteistyönä. Taskut vastasi kampanjan sisällöllisestä ja visuaalisesta suunnittelusta sekä aineistojen toteutuksesta eri kanaviin. Kampanja on näkynyt aktiivisesti sekä printti- ja digitaalisissa medioissa että somekanavissa. Kampanja kehottaa suomalaisia myös osallistumaan keskusteluun tunnisteilla #vastuullisuusteko ja #ostatyötäsuomeen.

Poikkeusaika vaatii nopeaa reagointia. Kampanja käynnistettiin pikaisesti, ensimmäiset ulostulot näkyivät mediassa noin viikossa toimeksiannosta.

Tärkeä osa kampanjaa ovat myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksille jaetut viestintämateriaalit. Liiton noin 4 300 jäsenyritystä ovat valtava mahdollisuus viestin leviämiselle.

– Nyt jos koskaan yhteistyössä on voimaa, sanan kaikissa merkityksissä. Olemme tärkeällä asialla. Tästä tilanteesta voidaan nousta vain yhteistyöllä, Petteri Kakkola muistuttaa.

Taskut on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

9.6.2021

Kiinteistöjen vastuullisuusteot tarvitsevat konkreettista viestintää

Ympäristökuormituksen vähentäminen on keskeinen osa kiinteistöliiketoimintaa. Mutta miten kertoa säästyneistä megawattitunneista tai pienentyneistä hiilidioksidipäästöistä ymmärrettävästi ja ennen kaikkea innostavasti? Energiatehokkuudesta viestittäessä kannattaa olla konkreettinen ja lähellä käyttäjän arkea. Kiinteistöjen

10.2.2021

Etsimme yritysviestinnän asiantuntijaa & sisällöntuottajaa

Oletko sujuvasanainen sisältöekspertti, strategisesti ajatteleva suunnittelija, myyvää tekstiä tuottava copywriter tai parhaassa tapauksessa yhdistelmä näitä kaikkia? Haemme viestinnän asiantuntijaa ja sisällöntuottajaa monipuolisiin asiakasprojekteihin yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Etsimämme henkilö on:

5.2.2021

Viestinnällä on kriittinen rooli hankkeen johtamisessa

Rakennus-, infra tai kiinteistökehityshanke vaikuttaa ympäristöönsä laajasti. Mitä tiiviimmin hankkeen johtamiseen on kytketty viestintä, sitä sujuvammin voidaan auttaa ihmisiä ennakoimaan työmaasta aiheutuvat häiriöt ja rakentaa hankkeelle positiivista julkisuutta. Avoin ja aktiivinen vuorovaikutus jo suunnitteluvaiheessa tekee