Petteri Kakkola luotsaa Taskuja kohti viidettä vuosikymmentä

Taskuilla on uusi toimitusjohtaja. Taskujen asiakkuusjohtajana vuodesta 2010 toiminut Petteri Kakkola otti 3.1.2018 vastaan tehtävän Mainostoimisto Tasku Oy:n toimitusjohtajana.

Petteri Kakkolalla on pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. Ennen Taskuja Kakkola on työskennellyt muun muassa operatiivisena ja maajohtajana mainostoimistoryhmä Publiciksessa, projektijohtajana TBWA Helsingissä sekä markkinointi- ja asiakasviestintäpäällikkönä DNA:lla ja Rautakeskolla.

– Olen todella iloinen, että Petteri ottaa tehtäväkseen luotsata Taskuja kohti seuraavaa, viidettä vuosikymmentä. Petterillä on pitkä kokemus paitsi Taskuista myös laajasti markkinoinnin ja myynnin kentästä. Petterin nimitys tuo samalla kertaa jatkuvuutta ja uutta näkökulmaa yhtiömme johtoon, Taskujen hallituksen puheenjohtaja Antti Leskinen sanoo.

Petteri Kakkola on viides toimitusjohtaja Taskujen 32-vuotisen historian aikana. Kakkola seuraa tehtävässään vuodesta 2016 toimitusjohtajana työskennellyttä Merja Ala-Kauppilaa tämän siirtyessä eteenpäin urallaan.

Merja Ala-Kauppila saattoi loppuun usean vuoden organisaatio- ja toimintamalliuudistuksen, jonka seurauksena Taskut on entistä asiakaskeskeisempi. Yhtiön jättävä Merja Ala-Kauppila työskenteli Taskuissa toimitusjohtajana ja sitä ennen talous- ja hallintopäällikkönä vuodesta 2014 lähtien. Taskuihin Ala-Kauppila tuli KPMG:ltä.

– Markkinoinnin ja viestinnän ala on jatkuvassa muutoksessa. Tarjotaksemme asiakkaillemme jatkossakin ensiluokkaisia, liiketoiminnan haasteita ratkaisevia palveluja on meidän täydennettävä organisaatiotamme jatkuvasti uusien vaiheiden vaatimalla osaamisella ja johtamisella, Leskinen toteaa.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

15.6.2018

Jäikö maalausurakastasi ylijäämämaaleja?

Jäikö maalausurakastasi ylijäämämaaleja? Asiakkaamme Tikkurilan #maalinaonnistuminen road show ja Maalilinjan asiantuntijat kiertävät kesän aikana 14 paikkakunnalla vastaamassa kuluttajien maalauskysymyksiin ja keräämässä kotitalouksien ylijääneet maalipurkit. Ylijäämämaalit lahjoitetaan kunnostus- ja

2.8.2018

Taskut on uusinut ilmeensä kesän aikana

Taskut uusi graafisen ilmeensä kesän aikana. Ilmeen kokonaisuuden muodostaa uusittu Taskut-logo, uusiin sävyihin puetut väripinnat, vahva typografia sekä hallittua kasvua ilmentävä ja taustan jakava vasemmasta alakulmasta ylös oikealle jatkuva diagonaalilinja. Uuden ilmeen värimaailma on selkeä ja erottuva, siitä löytyy sekä

29.8.2018

Aurinkoenergian lähettiläs ja brittiläisen ritarikunnan kunniamerkillä palkittu Philip Wolfe saapuu Suomeen

Philip Wolfe (MBE) on eurooppalaisen uusiutuvan energian alan pioneeri, joka on vaikuttanut vahvasti aurinkoenergian kehitykseen EU:n alueella. Wolfe saapuu syyskuussa Smart Solar Executive Breakfast -tilaisuuteen puhumaan aurinkosähkömarkkinoiden kehityksestä Euroopassa. Smart Solar Executive Breakfast kokoaa yhteen valikoidun joukon