Petteri Kakkola luotsaa Taskuja kohti viidettä vuosikymmentä

Taskuilla on uusi toimitusjohtaja. Taskujen asiakkuusjohtajana vuodesta 2010 toiminut Petteri Kakkola otti 3.1.2018 vastaan tehtävän Mainostoimisto Tasku Oy:n toimitusjohtajana.

Petteri Kakkolalla on pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. Ennen Taskuja Kakkola on työskennellyt muun muassa operatiivisena ja maajohtajana mainostoimistoryhmä Publiciksessa, projektijohtajana TBWA Helsingissä sekä markkinointi- ja asiakasviestintäpäällikkönä DNA:lla ja Rautakeskolla.

– Olen todella iloinen, että Petteri ottaa tehtäväkseen luotsata Taskuja kohti seuraavaa, viidettä vuosikymmentä. Petterillä on pitkä kokemus paitsi Taskuista myös laajasti markkinoinnin ja myynnin kentästä. Petterin nimitys tuo samalla kertaa jatkuvuutta ja uutta näkökulmaa yhtiömme johtoon, Taskujen hallituksen puheenjohtaja Antti Leskinen sanoo.

Petteri Kakkola on viides toimitusjohtaja Taskujen 32-vuotisen historian aikana. Kakkola seuraa tehtävässään vuodesta 2016 toimitusjohtajana työskennellyttä Merja Ala-Kauppilaa tämän siirtyessä eteenpäin urallaan.

Merja Ala-Kauppila saattoi loppuun usean vuoden organisaatio- ja toimintamalliuudistuksen, jonka seurauksena Taskut on entistä asiakaskeskeisempi. Yhtiön jättävä Merja Ala-Kauppila työskenteli Taskuissa toimitusjohtajana ja sitä ennen talous- ja hallintopäällikkönä vuodesta 2014 lähtien. Taskuihin Ala-Kauppila tuli KPMG:ltä.

– Markkinoinnin ja viestinnän ala on jatkuvassa muutoksessa. Tarjotaksemme asiakkaillemme jatkossakin ensiluokkaisia, liiketoiminnan haasteita ratkaisevia palveluja on meidän täydennettävä organisaatiotamme jatkuvasti uusien vaiheiden vaatimalla osaamisella ja johtamisella, Leskinen toteaa.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

12.8.2019

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta luo hyviä vuokralaissuhteita ja uutta säpinää historiallisiin rakennuksiin

Yhä useampi yritys valitsee toimitilat nyt ympäristösertifioidusta kiinteistöstä. Taustalla on nopeasti kasvava vaatimus toimitilojen vastuullisuutta kohtaan, sanoo Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski. Kestävästi rakennetussa tai perusparannetussa kiinteistössä käyttäjät viihtyvät hyvin, mikä näkyy pitkinä

4.6.2019

Kiertotalous vaatii organisaatiolta kulttuurinmuutosta ja rohkeutta uudenlaiseen yhteistyöhön

Yhden jäte on toisen raaka-aine. Yhden tyhjillään oleva tila sopii toisen toimintaan täydellisesti. Kiertotalous avaa nyt vauhdilla uusia, kestävämpään rakennettuun ympäristöön tähtääviä liiketoimintamahdollisuuksia. Rohkeat edelläkävijät ja aktiiviset verkostoitujat erottuvat ja nousevat näkyviksi menestystarinoiksi, sillä

23.5.2019

Viestintä on rakennushankkeen johtamisen työkalu – Näin Jyrkkälän peruskorjauksessa uusittiin myös asuinalueen imago

Rakennushanketta ei voi johtaa onnistuneesti ilman toimivaa viestintää. Turkulaisen Jyrkkälän aluekorjaushankkeessa viestintä oli yksi avaintulosalueista ja kehitysvaiheesta asti päätöksenteon ytimessä. Aktiivinen vuoropuhelu käyttäjien kanssa, tiivis kommunikaatio projektiryhmän sisällä sekä ulkoisten sidosryhmäsuhteiden