Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen.

Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy kuuluu PunaMusta Media konserniin ja on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka luo asiakkailleen digitaalisia ratkaisuja, ja täydentää näin omalla osaamisellaan Taskujen digitaalisten palveluiden ja järjestelmätason kokonaisuutta. Taskut voi jatkossa hyödyntää Exoven osaamista, ja tarjota asiakkailleen aiempaa laajemmin erilaisten teknologioiden ja järjestelmien hallinta-, kehitys- ja ylläpitopalveluita.

”Taskujen ja Exoven yhteistyö paitsi avaa uusia mahdollisuuksia, se myös takaa asiakkaillemme entistä paremman palvelun,” iloitsee Taskujen toimitusjohtaja Anu Pitkänen.

 

Yhteistyö tukee Taskujen ainutlaatuista kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelua

Yhteistyötä on tiivistetty erityisesti Taskujen kehittämän kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu Taskut Property Marketing Platform (TPMP) tueksi. TPMP-verkkopalvelu on suunniteltu helpottamaan erityisesti suurten kiinteistönomistajien arkea. Alusta on toteutukseltaan innovatiivinen ja palveluna ainutlaatuinen: markkinoilla ei ole vastaavaa ratkaisua kiinteistömarkkinoinnin automaatioon. Taskujen ja Exoven tiivis yhteistyö parantaa myös alustan toimintavarmuutta.

 Lisäksi yhteistyöhön tuo etua Taskujen kokonaisvaltainen asiantuntijuus kiinteistönomistajien markkinoinnin tarpeista ja erilaisista digitaalisista palveluista.

 Yhteistyömme Taskujen kanssa on syventynyt ja olemme Exovella innoissamme mahdollisuudesta kehittää kiinteistömarkkinoinnin digitaalisia palveluita yhdessä.” Exoven liiketoimintajohtaja Lars Oehlandt sanoo.

Yhteistyöhön panostamalla Taskut haluaa sitoutua palveluiden korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

 ”Kumppanuuden myötä voimme hyödyntää Exoven asiantuntemusta ja resursseja, mikä auttaa meitä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin,” toteaa Anu Pitkänen.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

30.6.2023

Anu Pitkänen osakkaaksi, Jaana Tyynismaa Taskujen hallitukseen

Taskut laajensi omistuspohjaansa kutsumalla toimitusjohtaja Anu Pitkäsen osakkaaksi ja vahvistaa nyt strategista ohjaustaan nimittämällä Jaana Tyynismaan hallituksen jäseneksi. Rakennetun ympäristön viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluihin erikoistunut Taskut Communications laajensi omistuspohjaansa keväällä kutsumalla

13.4.2023

Haussa viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin. Haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeissa. Päätehtävänäsi toteuttaa