Haussa vastaava sisällöntuottaja viestintään ja markkinointiin

Etsimme vastaavaa sisällöntuottajaa, joka hallitsee monipuolisesti sisältöjen suunnittelun, tuottamisen sekä koordinoinnin B2B-viestinnän ja -markkinoinnin kentällä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi sisältöstrategi tai viestinnän asiantuntija.

Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yksin ja yhteistyössä kirjoittajien sekä visualistien kanssa asiakkaidemme viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin. Tarvittaessa johdat sisällöntuottamisen prosessia ja siihen osallistuvia tekijöitä, vastaat strategisten ydinviestien välittymisestä koko prosessin ajan ja kirkastat moniulotteiset asiat ymmärrettäviksi lauseiksi. Vastaat myös sisältöjen julkaisusta, markkinoinnista sekä kehittämisestä entistä tuloksellisemmiksi.

Pääset toisinaan myös kehittymään tai käyttämään nykyisiä taitojasi erilaisten viestinnän ja markkinoinnin strategiaan tai vastuullisuusviestintään liittyvien projektien parissa sekä hyödyntämään palvelumuotoilun ja uusien teknologioiden kaltaisia työkaluja.

Olet monipuolinen viestinnän osaaja

Voit olla hankkinut kokemusta eri viestinnän lajeista ja tyyleistä aina henkilöstö- ja asiakasviestinnästä, mediaviestintään sekä viestinnän suunnitelmiin ja strategioihin. Pidät työskentelystä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa, pystyt pitämään projektin sisällöt selkeässä järjestyksessä ja osaat tarvittaessa auttaa asiantuntijaa löytämään ajatuksilleen sopivat sanat.

Olet kiinnostunut viestinnän ja markkinoinnin kehityksestä, ja kehität myös omaa ammatillista osaamistasi seuraamalla alan virtauksia, ja haet uusia ideoita ympäriltäsi. Et pelkää tehdä toisinaan kovaakin työtä ja ponnistella parhaan lopputuloksen eteen.

Pystyt työskentelemään myös kansainvälisessä kieliympäristössä ja suomen lisäksi toimit sujuvasti myös englanniksi. Mahdollisesti kirjoitat sujuvaa yritysviestinnän asiatekstiä molemmilla kielillä.

Etsimämme henkilö on

– monipuolinen kirjoittaja: hallitset eri tekstityypit ja kirjoitat sujuvasti mm. asiantuntija-artikkeleita, uutisia, tiedotteita, verkkosivutekstejä ja somea

– kielitaitoinen: pystyt tuottamaan sisältöä sekä suomeksi että englanniksi

– sosiaalisen median kanaviin ja vaikutuskeinoihin monipuolisesti perehtynyt

– erilaisten sisältöjen parissa (teksti, kuva, video, podcast, jne….) kokemusta kerryttänyt

– utelias ja rohkea: et pelkää kysyä ja osaat ottaa selvää käsillä olevasta projektista

– yleisivistynyt: olet kiinnostunut asioista ja ympäristösi kehittymisestä ja omaat myös kriittisyyttä sekä analysointitaitoja

– itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen

– oppinut hallitsemaan useampia projekteja samanaikaisesti.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, julkaistuja työnäytteitä sekä tehtävään soveltuvia opintoja (esim. viestintä tai markkinointi).

Parhaimmillaan sinulla on kokemusta viestintätoimisto- tai muusta projektityöstä ja rakennus-, kiinteistö- tai muun teknisen alan viestinnästä. Myös aiempi kokemus B2B-sisältömarkkinoinnista tai vastuullisuusviestinnästä auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Sukella rakennetun ympäristön viestintään

Työssäsi pääset sukeltamaan yhteiskunnallisesti merkittävään rakennetun ympäristön toimialaan sekä tekemään vaikuttavaa viestintää yrityksille ja muille organisaatioille, kauppakeskuksille tai kaupunkikehittämisen ja rakentamisen hankkeisiin. Työssäsi autat rakennetun ympäristön alalla toimivia asiakkaitamme menestymään omassa työssään.

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Kalevankadulla Helsingin keskustan kattojen yllä sekä hyvät henkilöstöedut.

Jos koet työnkuvan omaksesi, kerro miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja työnäytteineen viimeistään ­31.10.2021 » tämän linkin kautta. Merkitse otsikkokentään vastaava sisällöntuottaja.

Työ on täyspäiväinen, sisältää mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi.

 

Kuva by Matt Ridley on Unsplash 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

19.11.2021

Haussa projektipäällikkö markkinoinnin asiantuntijapalveluihin

Etsimme aikaansaavaa ja asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä, joka tuntee monipuolisesti markkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinot sekä prosessit. Erityisvahvuutesi on digitaalinen markkinointi.  Työssäsi vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän projektien vetämisestä alusta loppuun ja strategiasta käytäntöön.

29.6.2021

Haussa monipuolinen viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin. Nyt haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeessa pääkaupunkiseudulla.

9.6.2021

Kiinteistöjen vastuullisuusteot tarvitsevat konkreettista viestintää

Ympäristökuormituksen vähentäminen on keskeinen osa kiinteistöliiketoimintaa. Mutta miten kertoa säästyneistä megawattitunneista tai pienentyneistä hiilidioksidipäästöistä ymmärrettävästi ja ennen kaikkea innostavasti? Energiatehokkuudesta viestittäessä kannattaa olla konkreettinen ja lähellä käyttäjän arkea. Kiinteistöjen