Digitaalisten palveluiden kehitys

Suunnittelemme ja kehitämme digitaalisia palveluita, kuten verkkosivuja ja -palveluita, analytiikkaa sekä digimarkkinointia kaikissa niiden muodoissa. Erityisesti Taskujen kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu, Taskut Property Marketing Platform, TPMP, on suunniteltu helpottamaan erityisesti suurten kiinteistönomistajien arkea. Tunnemme kiinteistö- ja rakennusalan toimintamallit, arvoverkon ja sidosryhmät sekä kestävän kehityksen, vastuullisuuden ja digitalisaation vaatimukset rakennusalalla.

Autamme sinua mm. erottumaan eduksesi ja tehostamaan asiakashankintaa helppokäyttöisillä ja hakukoneoptimoiduilla verkkosivuilla, kehittämään verkkopalveluja asunto- ja toimitilavuokrauksen tueksi sekä onnistumaan vaativankin rakennushankkeen viestinnässä.

Verkkosivut ja -palvelut; Tyylikkäät ja toimivat verkkosivut ovat yrityksesi markkinoinnin ydin. Meiltä saat verkkosivujen suunnittelu- ja toteutuspalvelut konseptin suunnittelusta aina sivuston koodaukseen. Toteutamme verkkosivut maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän eli WordPressin päälle. Tarjoamme myös verkkosivuille jatkokehitys- ja teknisen ylläpidon palveluita.

Laajojen kiinteistömassojen tietojen päivitys ja markkinointitoimenpiteiden hallinta verkossa on aikaa vievää ja työlästä. Taskujen kehittämä kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu, Taskut Property Marketing Platform, TPMP, on suunniteltu helpottamaan erityisesti suurten kiinteistönomistajien arkea. Selainpohjaisen palvelun avulla on mahdollista koordinoida miljardien eurojen arvoisten asunto- ja toimitilakokonaisuuksien vuokrausta helposti ja kustannustehokkaasti.

Kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelun lähtökohtana ovat liiketoiminnalliset tavoitteet: transaktioajan lyhentäminen, kiinteistöjen löydettävyyden parantaminen ja liidien jalostaminen myynnille. TPMP vähentää manuaalisen päivitystyön tarvetta, sillä palveluun kytketyt integraatiot pitävät kiinteistöjen tiedot aina ajan tasalla. TPMP on tekniseltä toteutukseltaan innovatiivinen ja palveluna ainutlaatuinen: markkinoilla ei ole vastaavaa ratkaisua kiinteistömarkkinoinnin automaatioon.

Jos etsit sujuvaa ja tehokasta tapaa hoitaa vastuullasi olevan kiinteistövarallisuuden vuokrausmarkkinointia, kerromme mielellämme lisää teknisestä toteutuksesta ja palvelun räätälöintimahdollisuuksista

 

Analytiikka; Tarjoamme kattavia markkinointianalytiikan palveluita, jotka auttavat sinua saamaan arvokasta tietoa markkinoinnin tehokkuudesta. Hyödynnämme työssämme erilaisia analytiikkatyökaluja, kuten Google Analyticsiä, LookerStudio-näkymää tai Matomoa, joiden avulla voimme seurata ja analysoida verkkosivujesi kävijäliikennettä ja käyttäytymistä. Näiden palveluiden avulla voit saada syvällistä tietoa esimerkiksi sivustosi kävijämääristä, kävijöiden käyttäytymisestä ja konversioprosentista. Analytiikkapalvelumme auttavat sinua ymmärtämään paremmin markkinointitoimenpiteidesi vaikutusta ja tekemään perusteltuja päätöksiä markkinoinnin optimoimiseksi ja tulosten parantamiseksi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle selkeitä raportteja ja ymmärrettäviä analytiikkatuloksia, jotka auttavat sinua tekemään dataperusteisia päätöksiä markkinointistrategiasi kehittämiseksi ja toimenpiteiden optimoimiseksi.

Infojärjestelmät; Ylläpidämme infojärjestelmiä, kuten kiinteistöjen ja kauppakeskusten infoscreeneja sekä digitaalisia viestitauluja. Autamme kartoittamaan yrityksenne tarpeita ja löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut niihin.