Digiratkaisut rakennettuun ympäristöön

Tunnemme kiinteistö- ja rakennusalan toimintamallit, arvoverkon, sidosryhmät sekä kestävän kehityksen, vastuullisuuden ja digitalisaation vaatimukset rakennusalalla.

Autamme sinua mm. erottumaan eduksesi ja tehostamaan asiakashankintaa helppokäyttöisillä ja hakukoneoptimoiduilla verkkosivuilla, kehittämään verkkopalveluja asunto- ja toimitilavuokrauksen tueksi sekä onnistumaan vaativankin rakennushankkeen viestinnässä.

Verkkosivut. Tyylikkäät ja toimivat verkkosivut ovat yrityksesi markkinoinnin ydin. Meiltä saat verkkosivujen suunnittelu- ja toteutuspalvelut, konseptin suunnittelusta aina sivuston koodaukseen. Toteutamme verkkosivut maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän eli WordPressin päälle. Tarjoamme myös verkkosivuille jatkokehitys- ja teknisen ylläpidon palveluita.

Verkkomarkkinointi. Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta käyttämällä verkkomainontaa hyödyksesi? Tarjoamme osaamisemme Google Ads- ja some-mainonnassa, sähköpostisuoramainonnassa sekä retargeting-mainonnassa. Vahvistamme verkkomarkkinointia tarvittaessa myös perinteisellä mainonnalla, suunnittelusta aina toimitukseen asti.

Hakukoneoptimointi. Parannamme verkkosivustosi tai -palvelusi löydettävyyttä hakukoneiden hakutulosten luettelossa. Sijoittuakseen hakutulosten kärkipaikalle verkkosivujen tulee olla hakukoneoptimoidut sekä tekniikan että sisällön osalta. Teknisellä hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan verkkosivustolle ja palvelimelle tehtäviä teknisiä muutoksia, joilla varmistat että tekniikka tukee yrityksesi löydettävyyttä. Sisällön optimoinnilla mahdollistetaan että hakukoneet pystyvät tarjoamaan käyttäjilleen relevanttia ja kiinnotavaa sisältöä, jolloin tekstisisällöt rakennetaan helppolukuisiksi, selkeiksi ja myyviksi. Avainsanojen määrittelyyn ja asettamiseen pohjautuvalla strategialla varmistetaan, että sivustolla esitelty sisältö vastaa asiakkaasi käyttämiä termejä hakusanoissa.

Infojärjestelmät. Ylläpidämme infojärjestelmiä, kuten kiinteistöjen ja kauppakeskusten infoscreeneja sekä digitaalisia viestitauluja. Autamme kartoittamaan yrityksenne tarpeita ja löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut niihin.