Kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu

Laajojen kiinteistömassojen tietojen päivitys ja markkinointitoimenpiteiden hallinta verkossa on aikaa vievää ja työlästä. Taskujen kehittämä kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu, Taskut Property Marketing Platform, TPMP, on suunniteltu helpottamaan erityisesti suurten kiinteistönomistajien arkea. Selainpohjaisen palvelun avulla on mahdollista koordinoida miljardien eurojen arvoisten asunto- ja toimitilakokonaisuuksien vuokrausta helposti ja kustannustehokkaasti.

Kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelun lähtökohtana ovat liiketoiminnalliset tavoitteet: transaktioajan lyhentäminen, kiinteistöjen löydettävyyden parantaminen ja liidien jalostaminen myynnille. TPMP vähentää manuaalisen päivitystyön tarvetta, sillä palveluun kytketyt integraatiot pitävät kiinteistöjen tiedot aina ajan tasalla. TPMP on tekniseltä toteutukseltaan innovatiivinen ja palveluna ainutlaatuinen: markkinoilla ei ole vastaavaa ratkaisua kiinteistömarkkinoinnin automaatioon.

Jos etsit sujuvaa ja tehokasta tapaa hoitaa vastuullasi olevan kiinteistövarallisuuden vuokrausmarkkinointia, kerromme mielellämme lisää teknisestä toteutuksesta ja palvelun räätälöintimahdollisuuksista.

Kysy lisää » petteri.kakkola@taskut.fi

Petteri Kakkola, puh. +358 440 544 050

Lue lisää Taskuista »»