Kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu

Laajojen kiinteistömassojen tietojen päivitys ja markkinointitoimenpiteiden hallinta verkossa on aikaa vievää ja työlästä. Taskujen kehittämä kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelu on suunniteltu helpottamaan erityisesti suurten kiinteistönomistajien arkea – selainpohjaisen palvelun avulla on mahdollista koordinoida miljardien eurojen arvoisten asunto- ja toimitilakokonaisuuksien vuokrausta helposti ja kustannustehokkaasti.

Kiinteistömarkkinoinnin verkkopalvelun lähtökohtana ovat puhtaasti liiketoiminnalliset tavoitteet: transaktioajan lyhentäminen, kiinteistöjen löydettävyyden parantaminen ja liidien jalostaminen myynnille. Se myös vähentää manuaalisen päivitystyön tarvetta, sillä palveluun kytketyt integraatiot pitävät kiinteistöjen tiedot aina ajan tasalla. Tekniseltä toteutukseltaan innovatiivinen palvelu on ainutlaatuinen: markkinoilla ei ole vastaavaa ratkaisua kiinteistömarkkinoinnin automaatioon.

Jos etsit sujuvaa ja tehokasta tapaa hoitaa vastuullasi olevan kiinteistövarallisuuden vuokrausmarkkinointia, kerromme mielellämme lisää palvelumme teknisestä toteutuksesta ja räätälöintimahdollisuuksista!