Ajankohtaista

Etsimme digitaalisten palvelujen projektipäällikköä asiantuntijaksi viestintä- ja markkinointitoimistoon

taskut rekry digi projektipäällikkö

Oletko sinä Taskujen uusi digitaalisten palvelujen projektipäällikkö?

Olet digitaalisten viestintäkanavien asiantuntija ja kiinnostunut laaja-alaisesti myös digimarkkinoinnista. Vastaat asiakasprojektiemme toteutumisesta alusta loppuun itsenäisesti, ja aikataulujen ja tavoitteiden hallinnassa pitäminen on sinulle mieluisaa. Työssäsi hankit palveluja koodareilta ja analyytikoilta, työskentelet graafikoiden ja sisällöntuottajien kanssa kooten useista palasista syntyvän digiprojektin asiakkaalle ymmärrettävään muotoon.

Pääset työskentelemään asiakkaidemme kanssa suoraan ilman turhia väliportaita ja vaikuttamaan jo alkuvaiheissa siihen, miten hyvät digiprojektit syntyvät.

Uusiin viestintäteknologioihin tutustuminen on sinulle luontaista ja kehität asiakkaidemme viestintää digitaalisissa kanavissa. Ymmärrät digitaalisuuden muutoksia ja oletkin niiden tulkitsemisessa yksi yrityksemme avainhenkilöistä.

Ihmisenä olet vastuuntuntoinen ja useimmiten ahkera henkilö, ja teet minkä lupaat. Toivomme että pidät jalat maassa ja pään kylmänä projektien pyörteissä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aiempaa kokemusta digitaalisten viestintäteknologioiden parissa työskentelystä. Jos ymmärrät koodia, wordpressiä, adwordsia ja mailchimppiä se on varmasti eduksi, mutta kyky oppia uutta itsenäisesti on tärkeintä. Viestintä- tai markkinointitaustakin on plussaa.

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut sekä mahdollisuuden päästä kehittymään urallasi yhä taitavammaksi digitaalisen viestinnän asiantuntijaksi. Tarjoamme myös kivan toimiston Helsingin keskustan kattojen yllä, kokonaisvaltaisen näkökulman alalle ja itsenäisesti muokattavan työnkuvan.

Työkulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuutta arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Jos koit työnkuvan omaksesi, ole yhteydessä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset toimitusjohtaja Petteri Kakkolalle sähköpostitse osoitteeseen petteri.kakkola@taskut.fi

Paikka on auki toistaiseksi tai kunnes sopiva henkilö löytyy.

 

Mikä on Taskut?

Taskut on yli 30-vuotias markkinoinnin, viestinnän ja niihin liittyvien digitaalisten ratkaisujen asiantuntijayritys. Palvelumme vastaavat erityisesti rakennetun ympäristön toimialan, B2B-markkinointiviestinnän sekä yritysvastuuviestinnän tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat ja asukkaat, kiinteistösijoittajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, konsultti- ja suunnittelutoimistot, kunnat ja kaupungit sekä muut maankäytön ja kiinteistökehityksen toimijat.

Palvelumme kattavat laajasti markkinoinnin, viestinnän sekä digitaalisten kohtaamisten eri osa-alueet. Ratkaisukeskeinen toimintatapamme varmistaa asiakkaiden tarpeiden toteutumisen, olipa tavoitteena kasvun aikaansaaminen, sidosryhmien hallinta tai tunnettuuden luominen.

Taskut työllistää noin 10 viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijaa sekä yhteistyökumppani- ja alihankintaverkostomme kautta saman verran erityisosaajia kirjoittajista graafikoihin, designereihin ja koodareihin.
Taskut, virallisemmin Mainostoimisto Tasku Oy, on suomalainen, yksityinen, alallaan verkostoitunut ja toimivan johdon omistama.

Jaa