Suomen ainoan kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistununeen viestintä- ja markkinointitoimiston suosituimmat palvelut

Tarjoamme palveluita viestintään sekä markkinointiin kaikissa muodoissa ja teknologioissa. Lähes 40 vuoden kokemuksella autamme kestävää yhteiskuntaa rakentavia yrityksiä ja organisaatioita tarjoten viestintään ja markkinointiin sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen konsultti-, suunnittelu- ja kehityspalveluita. Lue tältä sivulta mitkä ovat tämän hetken suosituimmat palvelumme ja projektimme.

 


Markkinoinnin & viestinnän ulkoistaminen

Tarjoamme ammattitaitoa määriteltyyn tehtävään tai täydennämme markkinointi- ja viestintätiimiä monipuolisesti, oli ulkoistamisen tarve millainen tahansa. Joku voisi kutsua sitä MAAS-malliksi, jossa tehtävänämme on täydentää asiakkaidemme viestintä- ja markkinointitiimiä saumattomasti ja helposti. Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä esimerkiksi tuntimallin avulla tai nimeämällä tietyn ulkoistetun asiantuntijan avuksi säännölliseen markkinointi- ja viestintätyöhön.

Kaikki viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantotehtävät esimerkiksi sisällöntoteutuksesta graafiseen suunnitteluun voidaan toteuttaa kiinteänä kuluna tuntimallin avulla. Sovittu työmäärä voi olla esimerkiksi 10 , 20 tai 40 tuntia kuukaudessa. Tämä malli toimii erinomaisesti markkinoinnin kokonaan ulkoistamisena tai yhteistyössä oman nykyisen tiimisi kanssa. Yhteistyössä esimerkiksi kuukausipalaverissa allokoidaan paljonko ja mihin tunteja resursoidaan. Tuntimäärä voi vaihdella sinun halutessa.

Voit saada nimetyn ulkoistetun asiantuntijan avuksesi säännölliseen markkinointi- ja viestintätyöhön. Miltä kuulostaisi graafinen suunnittelija, joka on käytössäsi kahtena päivänä viikossa? Ulkoistettu asiantuntijamme sulautuu joukkoonne ja jakaa parhaat käytännöt, toteuttaa tehtävät, ja istuu vaikkapa viikottaiset palaverit kanssanne. Tämä palvelumalli muuttaa kiinteät kulut joustavaksi. Asiantuntija voi olla markkinointi- ja projektikoordinaattori tai esimerkiksi graafinen suunnittelija tarpeidesi mukaan. Kustannukset ovat täysin ennustettavat ja ne on helppo budjetoida. Tuntihinta riippuu esimerkiksi projektin pituudesta ja volyymistä tai voimme sopia kiinteästä kuukausihinnasta. Taustalla on aina apuna koko Taskut-tiimin monialainen osaaminen.

Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla kaikista palvelumalleistamme markkinoinnin ja viestinnän ulkoistamiseen!

 

Sosiaalisen median sisällöt ja markkinointi

Meiltä saat valitsemasi some-kanavan orgaaniset ja mainostetut sisällöt läpinäkyvästi ja raportoituna. Sinä päätät millaisella mediabudjetilla operoimme. Toteutamme monikanavaiset kampanjajaksot ainutlaatuisella mallillamme, joka on tuottanut erinomaisia tuloksia. Jaksomallimme tuo sisältöihin jatkuvuutta, optimoi itse itseään sekä halutessasi saat raportit tuloksista helposti ilman ylimääräisiä palavereja tai teknistä osaamista.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää jaksomallistamme!

 

SEM & SEO  |  Sivustosi näkyvyys

Tiesithän, että on olemassa myös malli, jossa tiedät kuukausittain hakukonemainonnan tulokset ilman teknistä osaamista? Tai haluaisitko ilman mainosrahan käyttöä päästä Googlen ensimmäiselle hakusivulle? Tarjoamme hakukonemainonnan ja -optimoinnin jatkuvan tekemisen helposti ja läpinäkyvästi. Lue alta lisää kuinka hakukonemainonta voi olla kumppanin kanssa jatkuvaa, mutta silti olet kiireen keskellä tietoinen tuloksista ilman teknistä osaamista.

SEM | Tarjoamme asiakkaillemme helpoksi ja hyväksi todetun tavan tehdä hakusanamainontaa. Toimintatapaamme kuuluu perustamisen ja jatkuvan optimoinnin lisäksi tekstimuotoinen raportti mainostilin tapahtumista kerran kuukaudessa. Näin tiedät yhdellä lukaisulla millaisia tuloksia SEM-hakukonemainonta on saavuttanut kuukauden aikana. Raportti ja suositukset lähetetään helposti ymmärrettävässä muodossa esimerkiksi sähköpostilla.

SEO | Mikäli et ole hetkeen tarkistanut sivustosi teknistä löydettävyyttä ja perusrakenteita, tarjoamme hakusanojen teknistä sivustoanalyysiä. Ajoitus tälle on sopiva esimerkiksi ennen hakusanamainonnan perustamista. Lopputuloksena saat tietää millä toimenpiteillä kasvatat luonnollisesta näkyvyyttä ja mikä on järkevintä rahan käyttöä hakukonemainonnassa. Tekninen auditointi tehdään analyysityökalun avulla, josta saamme toimenpidesuosituksia sivuston kehitykseen ja pääsemme optimoidussa hakusanamainonnassa tuloksellisemmin liikkeelle.

Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla lisää hakukonemainonnan ja -löydettävyyden ratkaisuistamme!