Vastuullisuus ja yritysviestintä

Autamme kehittämään vastuullisuuden viestintää, parantamaan vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa, markkinoimaan kestäviä tuotteita ja palveluja tai hyödyntämään uusia mahdollisuuksia kestävän liiketoiminnan markkinoilla.

Tunnemme asiakkaidemme toimialojen käytännöt, arvoverkot, sidosryhmät sekä kestävän kehityksen, vastuullisuuden ja digitalisaation vaatimukset. Taskuilla on laaja kokemus vastuullisesta viestinnästä sekä valmentamisesta yrityksissä, julkisella sektorilla ja kansalaisjärjestöissä.

Viestinnän suunnittelu ja konsultointi, liiketoiminnan strateginen ymmärrys sekä viestinnän teknologiat ja innovaatiot ovat ydinosaamistamme. Osaamme valita tehokkaat viestit sekä oikeat kanavat, joilla tavoitat kohderyhmäsi tuloksellisesti – olipa kyseessä myynnin kasvattaminen tai asenteisiin vaikuttaminen.

Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi maineenrakennuksessa sekä brändin kirkastamisessa, työnantajamielikuvan kehittämisessä, kriisiviestinnässä, johdon sparrauksessa ja strategian jalkauttamisessa sekä hanke- ja projektiviestinnässä. Hoidamme ammattitaidolla myös sidosryhmäjulkaisut, raportit ja vuosikertomukset, mediaviestinnän ja tiedotteet sekä sosiaalisen median.