25.8.2020

Etsimme hankeviestijää rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen?

Haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää hankeviestijäksi asiakkaidemme rakennushankkeisiin pääkaupunkiseudulla.

Tuotamme erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin viestinnän sekä sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja.

Hankeviestijänä päätehtävänäsi on toimia rakennushankkeen tiedottajana ja vastata hankkeen päivittäisestä viestinnästä eri kanavissa. Työ edellyttää lähityötä työmaalla Helsingin kantakaupungissa. Osan työajasta työskentelet muissa projekteissamme joko etänä tai toimistollamme Kampissa.

Odotamme sinulta viestintäalan koulutusta, monikanavaisen tiedotustyön osaamista sekä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Työskentelet sekä itsenäisesti että monenlaisten ihmisten ja ammattiryhmien kanssa. Tehtävässä menestyt todennäköisesti sujuvimmin, mikäli sinulla on hyvä yleissivistys ja kyky ottaa selvää siitä, mitä ei vielä tiedä. Olet kiinnostunut kaupunkiympäristössä tapahtuvista asioista ja ilmiöistä ja olet vastuuntuntoinen sekä joustavalla asenteella työhön suhtautuva henkilö, ja motivoitunut kehittymään työssäsi joka päivä. Voit olla opintojen loppusuoralla tai jo työelämässä kokenut.

Edellytykset ja osaaminen

– Viestintäalan koulutus

– Kokemus viestintätehtävistä

– Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä perustason ilmaisutaidot ruotsiksi ja englanniksi.

– Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työhön

– Eri somekanavien ymmärrys ja käyttö

– Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot livenä ja diginä

– Yhteistyökyky ja tiimityötaidot

– Oman työn organisointi- ja suunnittelutaidot

– Perustaidot erilaisten sisältöjen tuottamiseen (tekstit, valokuvaus ja videot, editointi, podcastit jne.)

– Tekniset ja visuaaliset taidot: päivittäistiedottamisen vaatima valo- ja videokuvaus, erilaisten julkaisualustojen käyttö, tiedotemateriaalien taitto ja visualisointi, tavanomaisten esitys- ja taitto-ohjelmien sekä muiden digitaalisten viestintätyökalujen käyttö.

Eduksi katsotaan kokemus joko rakennusalasta (infra- tai talonrakennus tai kiinteistönhoito) tai muusta teknisestä alasta.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työ alkaa viimeistään 1.11.2020.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja päivittäin vaihtelevan työtehtävän kaupunkilaisten arkeen vaikuttavissa rakennushankkeissa sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön viestintätyökokemusta. Lisäksi pääset työskentelemään viestintätoimiston asiakkaiden muissa monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin projekteissa. Saat erikoistua kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Hakeminen

Lähetä hakemus ja CV työnäytteineen sekä palkkatoiveineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin Työnäytteeksi hyväksytään vähintään kirjallista viestintää sisältävä työ esim. yrityksen, järjestön tai muun yhteisön julkaistusta viestinnästä, jonka tuottamisesta ja julkaisemisesta hakija on vastannut itsenäisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi. Lotta on puhelimitse parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-9 ja 16-18.


Taskut on 35-vuotias rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja ohjelmoijiin.

Yhteystiedot »

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy