Etsimme hankeviestijää rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen?

Haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää hankeviestijäksi asiakkaidemme rakennushankkeisiin pääkaupunkiseudulla.

Tuotamme erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin viestinnän sekä sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja.

Hankeviestijänä päätehtävänäsi on toimia rakennushankkeen tiedottajana ja vastata hankkeen päivittäisestä viestinnästä eri kanavissa. Työ edellyttää lähityötä työmaalla Helsingin kantakaupungissa. Osan työajasta työskentelet muissa projekteissamme joko etänä tai toimistollamme Kampissa.

Odotamme sinulta viestintäalan koulutusta, monikanavaisen tiedotustyön osaamista sekä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Työskentelet sekä itsenäisesti että monenlaisten ihmisten ja ammattiryhmien kanssa. Tehtävässä menestyt todennäköisesti sujuvimmin, mikäli sinulla on hyvä yleissivistys ja kyky ottaa selvää siitä, mitä ei vielä tiedä. Olet kiinnostunut kaupunkiympäristössä tapahtuvista asioista ja ilmiöistä ja olet vastuuntuntoinen sekä joustavalla asenteella työhön suhtautuva henkilö, ja motivoitunut kehittymään työssäsi joka päivä. Voit olla opintojen loppusuoralla tai jo työelämässä kokenut.

Edellytykset ja osaaminen

– Viestintäalan koulutus

– Kokemus viestintätehtävistä

– Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä perustason ilmaisutaidot ruotsiksi ja englanniksi.

– Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työhön

– Eri somekanavien ymmärrys ja käyttö

– Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot livenä ja diginä

– Yhteistyökyky ja tiimityötaidot

– Oman työn organisointi- ja suunnittelutaidot

– Perustaidot erilaisten sisältöjen tuottamiseen (tekstit, valokuvaus ja videot, editointi, podcastit jne.)

– Tekniset ja visuaaliset taidot: päivittäistiedottamisen vaatima valo- ja videokuvaus, erilaisten julkaisualustojen käyttö, tiedotemateriaalien taitto ja visualisointi, tavanomaisten esitys- ja taitto-ohjelmien sekä muiden digitaalisten viestintätyökalujen käyttö.

Eduksi katsotaan kokemus joko rakennusalasta (infra- tai talonrakennus tai kiinteistönhoito) tai muusta teknisestä alasta.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työ alkaa viimeistään 1.11.2020.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja päivittäin vaihtelevan työtehtävän kaupunkilaisten arkeen vaikuttavissa rakennushankkeissa sekä mahdollisuuden kartuttaa käytännön viestintätyökokemusta. Lisäksi pääset työskentelemään viestintätoimiston asiakkaiden muissa monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin projekteissa. Saat erikoistua kiinteistö- ja rakennusalan viestintään ja näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Hakeminen

Lähetä hakemus ja CV työnäytteineen sekä palkkatoiveineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa www.taskut.fi/hae-meille-toihin Työnäytteeksi hyväksytään vähintään kirjallista viestintää sisältävä työ esim. yrityksen, järjestön tai muun yhteisön julkaistusta viestinnästä, jonka tuottamisesta ja julkaisemisesta hakija on vastannut itsenäisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi. Lotta on puhelimitse parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-9 ja 16-18.


Taskut on 35-vuotias rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja ohjelmoijiin.

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

19.11.2021

Haussa projektipäällikkö markkinoinnin asiantuntijapalveluihin

Etsimme aikaansaavaa ja asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä, joka tuntee monipuolisesti markkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinot sekä prosessit. Erityisvahvuutesi on digitaalinen markkinointi.  Työssäsi vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän projektien vetämisestä alusta loppuun ja strategiasta käytäntöön.

18.10.2021

Haussa vastaava sisällöntuottaja viestintään ja markkinointiin

Etsimme vastaavaa sisällöntuottajaa, joka hallitsee monipuolisesti sisältöjen suunnittelun, tuottamisen sekä koordinoinnin B2B-viestinnän ja -markkinoinnin kentällä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi sisältöstrategi tai viestinnän asiantuntija. Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yksin ja

29.6.2021

Haussa monipuolinen viestijä rakennushankkeisiin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaupunkilaisten arkeen? Taskut tuottaa viestinnän ja sidosryhmävuorovaikutuksen konsulttipalveluja erilaisiin rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin. Nyt haemme rakennetussa ympäristössä viihtyvää viestijää osaksi tiimiämme työskentelemään rakennushankkeessa pääkaupunkiseudulla.