19.11.2021

Haussa projektipäällikkö markkinoinnin asiantuntijapalveluihin

Etsimme aikaansaavaa ja asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä, joka tuntee monipuolisesti markkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinot sekä prosessit. Erityisvahvuutesi on digitaalinen markkinointi. 

Työssäsi vastaat asiakkaidemme markkinointiviestinnän projektien vetämisestä alusta loppuun ja strategiasta käytäntöön.

Tehtäviisi kuuluu

– asiakasprojektien hallitseminen alusta loppuun, aina asiakkaan tarpeen tunnistamisesta laskutukseen

– tiimin hallitsemista: kumppaniverkoston kanssa työskenteleminen ja projektityöryhmän ohjaus asiakkaan tavoitteisiin

– kumppaniverkoston potentiaalin hallitsemista: oikean tekijän yhdistäminen oikeaan tarpeeseen

– markkinoinnin keinojen ja markkinointiviestinnän ratkaisujen kehittäminen vastaamaan asiakkaiden haasteisiin

– asiantuntijapalveluiden ja ratkaisuvaihtoehtojen tarjoamista: Tunnistat tarpeen, tarjoat vaihtoehtoja ja ohjaat kohti toivottua ratkaisua.

Tarvittaessa vastaat myös digitaalisten markkinointikanavien ja -kampanjoiden ylläpidosta sekä kehittämisestä entistä tuloksellisemmiksi. Työhösi voi kuulua myös

– markkinoinnin tulosten mittarointia: erityisesti digitaalisten markkinointikampanjoiden ylläpitoa sekä tulosten raportointia asiakkaille

– digitaalisten markkinointikanavien hallinnointia ja käytännön toimenpiteiden toteutusta pienemmissä projekteissa.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, Taskujen muiden asiantuntijoiden sekä monipuolisen kumppaniverkostomme osaajien kanssa.

– Tukenasi ovat Taskujen kokeneet kiinteistö- ja rakennusalan viestinnän sekä markkinoinnin asiantuntijat sekä projekti-, talous- sekä hallintoasiantuntijat.

– Lähimmät työkaverisi ovat asiakkaan asiantuntijat, kumppaniverkostomme tekijät sekä Taskujen asiakkuusjohtajat ja projektikoordinaattorit.

– Työyhteisösi kohtaat erilaisilla foorumeilla: digitaalisilla alustoilla ajasta ja paikasta riippumatta, virtuaalisesti, kasvokkain tai hybridimallilla.

Etsimämme henkilö on

– Itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen

– Tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa

– Aikaansaavalla asenteella varustettu ja tulosorientoitunut

– Projektien koordinoinnin ammattilainen

– Digitaalisen markkinoinnin keinot ja kanavat käytännössä tunteva osaaja

– Hankkinut kokemusta yhteistyöstä muiden markkinointiviestinnän ammattilaisten, kuten graafikoiden, kirjoittajien, kuvaajien ja koodareiden kanssa

– Hankkinut tehtävään soveltuvaa koulutusta markkinoinnista tai markkinointiviestinnästä ja kokemusta asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta tai hankkimisesta.

Sinulla on mahdollisesti myös

– Näkemystä B2B-toimialojen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kehittämiseen, kykyä ymmärtää teknisesti haastavia liiketoimintamalleja ja asiakkaan kaupallisia tavoitteita.

– Aiempaa kokemusta kiinteistö- tai rakennusalan kanssa työskentelystä

– Käytännön kokemusta seuraavista teknologioista ja alustoista tai halu kehittää itsenäisesti osaamistasi niiden käytössä: SEO, SEM & Google Ads, WordPress (sisällönhallinta), sähköpostimarkkinoinnin / markkinointiautomaation teknologiat, markkinointi sosiaalisen median kanavissa (vähintään LinkedIn ja Facebook, mutta myös nousevat alustat, esim. Instagram tai TikTok)

– Aiempaa kokemusta markkinoinnin tulosten mittaamisesta.

Tehtävään ei ole vain yhtä oikeaa urapolkua, vaan voit olla hankkinut kokemusta projektien hallinnasta, markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä erilaisissa työrooleissa.

Olet aikaansaava markkinoinnin generalisti

Olet aikaansaava markkinoinnin generalisti ja nautit töiden vaihtelusta.

Tykkäät työskentelystä sekä asiakkaiden että tekijäkumppanien kanssa, ja osaat pitää asiakkaat tyytyväisinä. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja opettelet sujuvasti uudet teknologiat ja työkalut.

Pystyt pitämään monta projektia hallinnassa samanaikaisesti ja ymmärrät tulosten saavuttamisen tärkeyden. Sinulla on omatoiminen työskentelyote ja kyky ohjata itse itseäsi yhteisiin tavoitteisiin.

Tunnistat asiakkaiden markkinointiviestinnän tarpeet ja osaat tarjota erilaisia vaihtoehtoja niiden täyttämiseen sekä ohjata asiakkaita kohti onnistunutta lopputulosta.

Olet kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin toimintaympäristöstä ja ymmärrät sen mahdollisuudet asiakkaiden markkinoinnin kehittämisestä. Kehität omaa osaamistasi kokeilemalla ja seuraamalla alan virtauksia, ja tuot uusia ideoita asiakkaille.

Olet vauhdikkaaseen projektityöhön sopiva, kaupunkilaisjärjellä varustettu ihminen, jolla tiukassakin aikataulussa pysyy jalat maassa ja sormet näppiksellä.

Työskentelet sujuvasti suomeksi, ja saat itsesi ymmärretyksi myös englanniksi.

Sukella rakennetun ympäristön viestintään

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa on sekä vapautta että vastuuta, laaja-alaiset tehtävät, vaihtelevuudessaan haastavia projekteja sekä mahdollisuuden rakentaa omaa asiantuntijaroolia.

Työssäsi pääset tutustumaan yhteiskunnallisesti merkittävään rakennetun ympäristön toimialaan sekä tekemään vaikuttavaa markkinointiviestintää esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille, asiantuntijaorganisaatioille, kunnille ja kaupungeille, kauppakeskuksille tai kaupunkikehittämisen ja rakentamisen hankkeisiin. Työssäsi autat rakennetun ympäristön alalla toimivia asiakkaitamme menestymään omassa työssään.

Meillä on pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Saat ammatillista tukea samassa asemassa olevilta kollegoilta ja mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi markkinoinnin sekä projektien vetämisen asiantuntijaksi.

Tarjolla ovat modernit työkalut ja etätyöympäristön lisäksi kiva toimisto Kalevankadulla Helsingin keskustan kattojen yllä sekä hyvät henkilöstöedut.

Tehtävä on täysipäiväinen, ja työtä tehdään hybridimallilla, jossa etä- ja lähityöt vaihtelevat tehtävien mukaan.

Jos koet työnkuvan omaksesi, kerro miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Lähetä hakemus

Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 5.12.2021 tämän linkin kautta. Merkitse otsikkokentään projektipäällikkö.

Paikka täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy!

Lisätietoja antaa Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi


Taskut Communications Oy on rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä kumppaneinamme erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja koodareihin.

Yhteystiedot »

 

Photo by Tamanna Rumee on Unsplash

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy