Etsimme monipuolista sisällöntuottajaa

Etsimme sisällöntuottajaa, joka hallitsee monipuolisesti sisältöjen suunnittelun, tuottamisen sekä koordinoinnin B2B-viestinnän ja -markkinoinnin kentällä.

Oletko sinä uusi sisällöntuottajamme monipuolisiin asiakasprojekteihin yhteiskunnallisesti merkittävällä rakennetun ympäristön toimialalla? Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yksin ja yhteistyössä muiden kirjoittajien sekä visualistien kanssa asiakkaidemme viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.

Pidät työskentelystä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa, pystyt pitämään projektin sisällöt selkeässä järjestyksessä ja osaat tarvittaessa auttaa asiantuntijoita löytämään ajatuksilleen sopivat sanat.

Olet kiinnostunut viestinnän ja markkinoinnin kehittymisestä ja kehität myös omaa ammatillista osaamistasi seuraamalla alan virtauksia sekä hakemalla uusia ideoita ympäriltäsi. Uskallat heittäytyä erilaisiin työtehtäviin etkä pelkää tehdä asioita ensimmäistä kertaa. Jalkaudut tarvittaessa esimerkiksi juttukeikoille, rakennustyömaan tiedottajaksi, kauppakeskukseen, työpajaan tai sinusta voi kuoriutua projektipäällikön oikea käsi.

Etsimämme henkilö on

  • Digitaalisiin viestintäkanaviin ja vaikutuskeinoihin monipuolisesti perehtynyt ja niistä kiinnostunut.
  • Erilaisten sisältöjen parissa (teksti, kuva, video, podcast, jne.) jo hieman kokemusta kerryttänyt.
  • Monipuolinen kirjoittaja: sinulta luonnistuvat eri tekstityypit ja kirjoitat sujuvasti niin asiantuntija-artikkeleita, uutisia, tiedotteita, verkkosivutekstejä kuin someakin.
  • Käyttää sujuvasti erilaisia julkaisualustoja WordPressistä Linkedinniin, ja uusien teknologioiden sekä kanavien haltuun ottaminen on sinulle luontevaa.
  • Utelias ja rohkea: et pelkää kysyä ja osaat ottaa selvää käsissäsi olevasta projektista.
  • Itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen.

Hae jo tänään!

Jos koet työnkuvan omaksesi, kerro miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit paikasta, hae mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemus työnäytteineen viimeistään 31.5. » tämän linkin kautta. Merkitse otsikkokenttään sisällöntuottaja.

Toivomme löytävämme joukkoomme innokkaan ja kehittymishaluisen tekijän, jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvia opintoja. Eduksi katsotaan kokemus ja kiinnostus viestintätoimistotyöstä tai rakennusalan / muun teknisen alan viestinnästä ja markkinoinnista.

Tehtävän palkkahaitari on 3 000-3 500 euroa. Palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Asiakkuusjohtaja, viestintä, Lotta Suistoranta, puh. 040 527 3506, lotta.suistoranta@taskut.fi. Lotta on puhelimitse parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–9 ja 16–18.

Toimitusjohtaja Anu Pitkänen, puh. 040 511 1901, anu.pitkanen@taskut.fi

Taskut työyhteisönä

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi.

Tarjolla ovat modernit työkalut ja etätyöympäristön lisäksi kiva toimisto Kampissa Helsingin keskustan kattojen yllä sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on täysipäiväinen, ja työtä tehdään hybridimallilla, jossa etä- ja lähityöt vaihtelevat tehtävien mukaan.

 

 

Photo by Volodymyr Hryshchenko on Unsplash

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

7.7.2022

Taskut lomailee heinäkuussa

Heinäkuussa Taskutkin lomailevat. Taskut ovat kiinni 11.-24.7. ja taskulaiset lomailevat heinä- ja elokuussa. Kiireellisissä asioissa tavoitat oman yhteyshenkilösi tekstiviestillä, ja tarvittaessa voit olla yhteydessä Anu Pitkäseen »    

30.5.2022

Anu Pitkänen uudeksi toimitusjohtajaksi vahvistamaan Taskujen asiakasymmärrystä

Kiinteistö- ja rakennusalan markkinoinnin parissa monipuolisen uran tehnyt Anu Pitkänen aloitti Taskujen uutena toimitusjohtajana huhtikuussa. Ennen toimitusjohtajan pestiään Anu ehti toimia Taskujen operatiivisena johtajana. Taskuihin Anu siirtyi vuoden alussa kiinteistönomistaja- ja kehittäjä Antiloopin markkinointitehtävistä. Aiemmin

11.3.2022

Taskuissa on aina tilaa osaajille!

Oletko rakennetun ympäristön asiantuntija tai sujuuko sinulta digitaalinen viestintä ja markkinointi erityisen hyvin? Onko sinulla jotain muuta alan taitoa ja kokemusta, jonka näkisit meille eduksi ja haluaisit työskennellä kanssamme? Etsimme jatkuvasti erilaisia viestinnän ja markkinoinnin sekä rakennetun ympäristön osaajia, niin