10.1.2022

Uusi vuosi toi Taskuihin uusia viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoita

Pandemiasta huolimatta Taskujen uusi vuosi on alkanut valoisasti ja olemme toivotelleet tervetulleeksi uusia taskulaisia. Uusien asiantuntijoiden myötä olemme vahvistaneet osaamistamme ja ymmärrystämme niin asiakkaidemme kuin viestinnän vastaanottajien tarpeista.

Joulukuussa saimme riveihimme sisällöistä vastaavaksi viestintäkonsultiksi kokeneen B2B-viestijän Tii Salmelan. Vuoden alussa vahvistusta riveihimme toi Jyrki Reinikka ryhtyessään vastaamaan ja kehittämään digitaalisia palvelujamme.

Tuoreimpana nimenä Taskuihin astui Anu Pitkänen joka ottaa kopin Taskujen operatiivisesta johtamisesta. Ja kun aiemmin syksyllä saimme uuden hankeviestijän Henna Tanskasesta, olemme kaikki yhdessä entistä vahvempia vastaamaan niin nykyisten kuin uusien asiakkaidemme haasteisiin kulloinkin parhaalla tavalla.

Viime vuonna saimme ilon ja kunnian tehdä työtä yhdessä mukavien, fiksujen ja vaativien asiakkaidemme kanssa. Myös useampi uusi asiakas päätti luottaa meihin, mistä olemme myös kiitollisia.

Tervetuloa uusi vuosi, uudet taskulaiset ja asiakkaat uusine kujeineen!

Uusien ja vanhojen taskulaisten yhteystiedot löydät täältä »

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa. Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy