6.10.2023

Mannerheimintien peruskorjaus nappasi viestinnän kunniamaininnan Vuoden katutyömaa-kisassa – työmaan viestintää tehdään yhteistyönä

Taskut tekee Mannerheimintien peruskorjauksen työmaaviestintää yhdessä pääurakoitsija VM Suomalainen Oy:n ja Helsingin kaupunkiympäristön kanssa. Yhteinen viestintä sai tunnustusta Vuoden katutyömaa -kisassa.

Mannerheimintien peruskorjauksen viestintä sai kunniamaininnan Vuoden katutyömaa -kilpailussa. Kilpailun raati perusteli kunniamainintaa työmaan hyvin toteutetusta ja ennakoivasta viestinnästä, ja kiitti erityisesti työmaaraadin käyttöä.

“Viestinnän ennakoinnissa onnistuminen vaatii saumatonta yhteistyötä viestinnän ja työmaan työnjohdon kesken, sekä ymmärrystä toisten osapuolten työstä. On hienoa nähdä, että yhteinen työmme mahdollisimman hyvän viestinnän eteen välittyy myös kaupunkilaisille,” Taskujen Lotta Suistoranta iloitsee.

Taskut on kiitollinen kunniasta, ja onnittelee kunniamaininnasta myös Helsingin kaupunkiympäristöä ja VM Suomalaisen työmaan tiimiä.

Ja työ jatkuu.

Mannerheimintien peruskorjaus on keväästä 2023 vuoteen 2025 kestävä, Helsingin suurimpiin kuuluva katutyö. Manskun katutöissä korjataan kaupungin pääkatu pinnalta ja pinnan alta aina keskustan Postikadulta Töölön Reijolankadulle.

Lue lisää työmaan verkkosivuilta »

 

Muita ajankohtaisia

näytä kaikki

18.12.2023

Kiitos vuodesta 2023 on lahja Itämerelle

Vuosi lähenee loppuaan ja on kiitosten aika. Tänäkin jouluna annoimme lahjan yhteiselle Itämerellemme. Aineellisten lahjojen sijasta tuemme Baltic Sea Action Groupin käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Itämeri on planeettamme meristä paitsi nuorin myös saastuinein.

4.9.2023

Taskujen ja Exoven strateginen kumppanuus vahvistaa Taskujen digipalveluja

Taskut ja Exove sopivat strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuuden myötä Taskuilla on käytössään entistä laajempi teknologia- ja järjestelmäosaaminen. Taskut on Suomen ainoa kiinteistö- ja rakennusalaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu- ja kehityspalveluita. Exove Oy

30.6.2023

Anu Pitkänen osakkaaksi, Jaana Tyynismaa Taskujen hallitukseen

Taskut laajensi omistuspohjaansa kutsumalla toimitusjohtaja Anu Pitkäsen osakkaaksi ja vahvistaa nyt strategista ohjaustaan nimittämällä Jaana Tyynismaan hallituksen jäseneksi. Rakennetun ympäristön viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluihin erikoistunut Taskut Communications laajensi omistuspohjaansa keväällä kutsumalla